Cerven
ohodnotit

Sugar Colt

Žánr:
Rok:
1967
Délka:
106 minut

Obsah filmu Sugar Colt

 
Příběh se odehrává v roce 1966 v Novém Mexiku. Ke konci americké občanské války zmizí jednotka vojáků Unie. Šéf detektivní agentury Pinkerton si potvrdí své podezření, že vojáci jsou naživu, když je rodina jednoho důstojníka požádána o výkupné 10.000 dolarů. Úkol pátrat zadá svému synovci Tomu Cooperovi, známému pod přezdívkou "Sugar Colt", jemuž se příliš nechce, ale když je na ulici jeho strýc zastřelen, změní názor.

Tom se vydá v přestrojení za stále opilého lékaře do městečka Snake Valley pátrat po pohřešovaných. Zde se setká s nevraživostí obyvatel a je zbit několika muži. Zjistí, že několik místních obyvatel spolupracuje s únosci....
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.11.2020
Spaghetti western bez známých hvězd tohoto   žánru a komediálně laděný. Na můj vkus a na   western se v příběhu hodně prostoru věnuje   ženskému elementu. Ale co si myslet o hlavním   hrdinovi Tomovi s přezdívkou Sugar Colt, když   se navíc po službě v armádě věnuje novému   zaměstnání, což je výuka sebeobrany pro paní   a dívky. Té srandy je až moc. Samotná   zápletka se zmizelými vojáky Unie na sklonku   občanské války není špatná stejně jako   exteriéry. Chvílemi film působí jako   westernová bondovka, když Sugar Colt disponuje   různými vynálezy včetně narkotického plynu,   který mu pomáhá při výslechu, nebo   výbušných kol, prstenu s odrazem nepřátel.   Naštěstí se komedie nepřibližuje k   podbízivé srandě Spencera a Hilla, ale nemá k   tomu daleko.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama