Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Super cyklón

 
Na mořském vrtu dojde k nehodě. Technici se navrtají do kapsy plné žhavé lávy. V důsletku toho se přeřívá okolní voda, vzduch je nestabilní. Toto jsou průvodní jevy pro vznikající bouři. Jenže to nebude obyčejná bouře, bude mít obrovskou sílu, bude to Super cyklón. Meteoroložka Sparksová vezme do vrtulníku pár lidí z vrtu na blízkou výzkumnou loď, ale musí evakuovat i ostatní. Záchraná loď se však dostane do centra bouře a ztroskotá. Celá plošina hoří a tak posádka naskáče do vody, která díky horké lávě úplně vře. Všichni se v horké vodě utopí. Super cyklón se blíží, zemřou miliony lidí. Sparksová musí najít způsob, jak ho zastavit pomocí...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

thejduk
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.7.2014
Společnost Asylum opět nezklamala a další   miliony obětí jsou opět na pořadu dne. Nakonec   se najdou hrdinní vědci a většinu obětí je   kupodivu zachráněna. Umí tahle společnost   točit něco jiného? Na stranu druhou oceníme   naše společnosti, že můžeme se dívat i na   něco jiného. O technické stránce scénáře   raději mluvit nebudu, jednak tomu nerozumím, a   asi by mi na různé nedostatky nestačilo ani   15000 znaků.
curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.7.2013
Už mi ty modýlky helikoptér, lodí, vrtných   plošin a naivní ztvárnění různých   přírodních katastrof v těchto   "super" filmech tak na jedno použití,   lezou krkem. Jsem vůl, že na to koukám, ale co   dělat v sobotu odpoledne, když je venku   sedmatřicet nad nulou. Vychlazený mám doma!   Takže opět očekávané zklamání, ale večer   bude fotbal a atletika, takže si to vynahradíme.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama