Cerven
ohodnotit

Syn kapitána Blooda

The Son of Captain Blood

Další název:
El Hijo del capitán Blood; Il Figlio del capitano Blood
Rok:
1962
Délka:
88 minut

Obsah filmu Syn kapitána Blooda

 
Syn slavného otce Sean Flynn v nezávislém pokračování filmu „Kapitán Blood“ - natočený v produkci USA s hvězdou amerického předválečného filmu Errolem Flynnem. Barevná pirátská podívaná plná romantiky.

Mladý Robert přes prvotní námitky své matky odjíždí poznávat svět. Na lodi, kterou pluje se setkává s dívkou, kterou znal už v dětství, a která cestuje zpět ke svým rodičům z Anglie zpět do kolonií. Po cestě jsou přepadeni piráty, a Robert jednoho z nich zabije. Kapitán pirátské lodi, poté, co se dozví kdo byl jeho otcem, se mu mstí a krutě jej ponižuje. Robertovi se ale podaří spolu s bývalými otcovými kamarády - piráty loď i záludného a...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

jarda53
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.3.2010
Tento film, je filmem mého mládí,viděl jsem   jej 2x a rád bych se na něj podíval po letech?   V 60. letech byly pro nás v kinech americké   grotesky a dobrodružné, výpravné pohádky.   Sean Flynn byl velmi charizmatický mladík,   kterého již nebavily ty // stupidní// filmy a   dal se na dobrodružnou cestu jako novinář a   fotograf a jeho život skončil kdesi ve Vietnamu,   mezi žluťásky. A když bychom mu přidali těch   něco přes 50. let od vzniku filmu, tak tu máme   5x ženatého herce s vitrínou s Oskary, na   odpočinku...
clara.bow
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.5.2006
Syn kapitána Blooda
Syn slavného otce Sean Flynn v nezávislém   pokračování filmu „Kapitán Blood“ -   natočený v produkci USA s hvězdou amerického   předválečného filmu Errolem Flynnem. Barevná   pirátská podívaná plná romantiky.
Mladý   Robert přes prvotní námitky své matky   odjíždí poznávat svět. Na lodi, kterou pluje   se setkává s dívkou, kterou znal už v   dětství, a která cestuje zpět ke svým   rodičům z Anglie zpět do kolonií. Po cestě   jsou přepadeni piráty, a Robert jednoho z nich   zabije. Kapitán pirátské lodi, poté, co se   dozví kdo byl jeho otcem, se mu mstí a krutě   jej ponižuje. Robertovi se ale podaří spolu s   bývalými otcovými kamarády-piráty loď i   záludného a proradného kapitána odzbrojit.  
Spolu s krásnou Abby Mc Briddovou se vrací   zpět, do Port Roaialu.Protože loď, kterou se   pokoušeli zastavit, aby mohly pasažérky plout   do svých domovů - vezla otroky, a mezi nimi byli   i Ti z jeho domova, od kterých se dozvěděl, jak   jeho matka trpí brutalitou guvernéra ostrova,   který nesouhlasil se svobodou pro otroky, ani   jejími názory na jejich svobodu, a všechny jí   z jejich haciendy násilím sebral, a prodal do   otroctví.Robert se tedy vrací i s věrnými   piráty, aby matce pomohl. Do toho však zasáhne   pohroma v podobě silné a ničivé mořské   bouře se zemětřesením, která smete město   Port Roial z povrchu. Všichni naši hrdinové se   pochopitelně zachrání, a účastní se nakonec   zásnub šťastných snoubenců Roberta a Abby.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Syn kapitána Blooda (1962)Syn kapitána Blooda (1962)m.h.internet zahraniční zdroj
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Daniel Hagen

Hagen Daniel

Miroslav Horáček

Horáček Miroslav

George S. Kaufman

Kaufman George S.

Deadland

Deadland
Deadland

Drzwi w murze

Drzwi w murze
Drzwi w murze

Naposled navštívené:
Daniel Hagen

Hagen Daniel

Miroslav Horáček

Horáček Miroslav

George S. Kaufman

Kaufman George S.

Deadland

Deadland
Deadland

Drzwi w murze

Drzwi w murze
Drzwi w murze