Cerven
ohodnotit

Syn

Le fils

Další název:
The Son; Der Sohn
Země:
Rok:
2002
Délka:
100 minut

Obsah filmu Syn

 
Kdo je mladík jménem Francis? Proč ho truhlář Olivier odmítl přijmout k sobě do dílny? Proč ho pak pronásleduje do učňovské školy, ulicemi města, proč prohledává jeho dům? Čím ho Francis tak přitahuje? Bojí se ho snad? Bratři Jean-Pierre a Luc Dardenneovi pokračují v tradici silných, sociálně laděných dramat, natočených komorními prostředky a plných vnitřního napětí.

Febiofest 2004

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Syn >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

intoska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.4.2012
Dost zajímavý film.Asi už to bylo víckrát   řečeno-ale nelíbila se mi roztřesená   kamera,neustále nalepená na hlavním   hrdinovi,navíc půlka záběrů byla přes jeho   rameno,což působilo hodně rušivě a shazovalo   to výsledný dojem z celého filmu.Scénáři   není co vytknout.Z technického hlediska mohl   být lepší konec,působí to,jako když vypnu   film v půlce,aspoň nějaká zatmívačka tam   mohla být.
Lynette
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.6.2009
Film k zamyšlení...
Další filmový počin bratrů Dardenneových.   Jejich filmy jsou vždy k zamyšlení,   psychologická dramata, která ve vás zanechají   silný zážitek. Přesto tento film považuji za   jejich nejslabší, z těch, co jsem doposud   viděla. Celkem jednoduchý děj o obyčejných   lidech ze života odehrávající se v nijak   atraktivních interiérech a exteriérech. Přesto   nás děj pohltí a donutí přemýšlet i o   vlastních morálních zásadách. Jak bychom se   asi zachovali my, kdybychom zjistili, že našeho   syna zavraždil kvůli autorádiu klouček,   kterého jsme přitom obdivovali pro jeho   zručnost v naší truhlářské dílně? Děj byl   docela táhlý a rozvláčný, ale musím se   přiznat, že do poslední chvíle jsem byla   napnutá, jak neobvyklý vztah mezi učněm a jeho   mistrem nakonec dopadne. Hodnotím 7 / 10.
dun.dee
Hodnocení:
Přidáno: 24.10.2008
Jeden z nejlepších filmů, které jsem za   poslední dobu viděla. Je to dílo, které bych   si ráda shlédla určitě ještě jednou,   dvakrát... Má ducha, vybízí k zamyšlení - to   francouzi umí.
Truhláři uškrtí mladý   zloděj syna při krádeži autorádia. Tento   zlodějíček se po čase hlásí do truhlářské   dílny na učení a mistr (otec zemřelého) je   zaujat zručností tohoto mladíka. Vzniká mezi   nimi zvláštní vztah, který vyvrcholí ve   chvíli, kdy chlapec zjistí, že zabil dítě   právě tomuto muži...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama