Cerven
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Tah jezdcem

Knight Moves

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
12.6.1992
„Hra na život a na smrt... jediný chybný tah může být i poslední.“
Popis / Obsah / Info k filmu Tah jezdcem
Peter Sanderson (Christopher Lambert) patří k nejlepším šachovým hráčům. Jeho kariéra je však ohrožena, když je zavražděna mladá žena, se kterou se před nedávnem seznámil. Je obviněn z její vraždy, poněvadž byl poslední, kdo ji viděl naživu. Jednoho dne zazvoní telefon a neznámý hlas mu oznámí, že by rád pokračoval ve "hře". Obětí přibývá a policie si neví rady. Šílený maniak za sebou nenechává žádné stopy. Sandersonovi je přidělena mladá psycholožka (Diane Lane), která má pomoci objasnit vrahovy pohnutky. Ani tento tah se nezdaří, vrah pokračuje v dalším zabíjení. Jeho další obětí má být Sandersonova malá dcera. Podaří se mu dceru zachránit?


Autor: videofil

Popis / Obsah / Info k filmu Tah jezdcem
Šachový velmistr Peter Sanderson ( Christopher Lambert )Je právě na velkém turnaji, Když je jeho milenka nalezená mrtvá.Stává se hlavním podezřelým. Na jeho straně je jen krásná psycholožka Kathy ( Diane Lane )a proti němu stojí kromě skutečného vraha i duo policistů.( Tom Skerritt )a ( Daniel Baldwin )peter je brzy kontaktován skutečným vrahem a rozehrává sním smrticí partii. Nikdy nemůže vyhrát když hraje opatrně!


Autor: Dex

Popis / Obsah / Info k filmu Tah jezdcem
Thriller o šachovém velmistrovi, podezřelém z vraždy a přinuceném hrát s šíleným maniakem partii o životy svých bližních, zaujme profesionální režií Carla Schenkela i hereckými výkony Christophera Lamberta a Diane Laneové. - Šachista Peter Sanderson je obviněn z vraždy mladé dívky. Skutečný vrah ho telefonicky vyzve, aby pokračoval v rozehrané "partii", v níž je šachovnicí osamělý ostrůvek a figurkami živí lidé. V Sandersonovu nevinu nevěří policie ani psycholožka Kathy, kterou muž požádá o pomoc při pátrání po vrahově totožnosti a do které se zamiluje. Vše nasvědčuje tomu, že je pachatelem dalších vražd. Šachista je zatčen, když však vrah naznačí, že další obětí má být jeho desetiletá dcera, zoufalý muž uprchne. Odhalí totožnost vraha (počítačového experta Willermana, který mu navenek pomáhal) a nakonec ho v boji přemůže stejně jako kdysi při juniorském šampionátě.

Autor/Zdroj: /Filmový přehled


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ranczo Wilkowyje

Ranczo Wilkowyje
Ranczo Wilkowyje

Victor Munoz

Munoz Victor

Marianne Deeming

Deeming Marianne

Naposled navštívené:
Ranczo Wilkowyje

Ranczo Wilkowyje
Ranczo Wilkowyje

Victor Munoz

Munoz Victor

Marianne Deeming

Deeming Marianne