Cerven
ohodnotit

Tajné spiknutí

Echo Effect

Další název:
The Echo Effect; Deadly Target; Chain of Command
Žánr:
Rok:
2015
Délka:
88 minut
„James hledá pachatele vraždy svého bratra. Objevil však spiknutí a jeho stopy vedou k bohatým a vlivným lidem.“

Obsah filmu Tajné spiknutí

 
Webstrův bratr je po návratu ze služby zavražděn. Webster hledá pachatele, ale objeví spiknutí, které zasahuje hluboko dovnitř americké vlády.

Člen speciálních jednotek James Webster /Michael Jai White/ se konečně vrací domů, aby se potkal s bratrem a několika přáteli. Přichází v okamžiku, kdy se stane svědkem vraždy svého bratra a jednoho z přátel. Hnán pomstou, rozhodne se na vlastní pěst vypátrat, kdo a proč jeho bratra zabil. Stopy vedou k bohatým a vlivným lidem, některé z nich donedávna považoval za své přátele. Aby se ho zbavili, najmou si nájemného zabijáka Raye Peterse /...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Tajné spiknutí >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.4.2016
Vzít to po Švejkovsku, tak příběh je dle   rčení: ´Zabili jste mi bráchu, tak tady máte   přes držku!´ Námět kdysi oblíbený hlavně u   Stevena Seagala, který přesně takovou šablonu   použil vskutku mnohokrát. Tento podivný   filmový počin však jedinému snímku právě   zmíněného Stevena nedosahuje ani za mák. Vše   vyznívá tuctově, levně a bez nápadu. Nebylo   to točené ryze pro TV? Vše by tomu odpovídalo.   Chybí tomu prostě šmrnc a ta správná akční   nebo alespoň thrillerová šťáva. Souboje   nemají patřičnou energii a když při   přestřelkách všichni viditelně střílejí do   zdi do které poctivě míří a tváří se   drsně, přijde to spíše nakonec všechno k   smíchu. Jedná se tedy o naprosto nenáročný   snímek bez sebemenších ambicí a zájmu, hodný   tak na jedno shlédnutí a nikdy více.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama