Cerven
ohodnotit

Tänzerinnen für Tanger

Další název:
Confessions of the Sex Slaves; Island of the Savage Sex Slaves; Naked Street Girls; Sensuous Slaves
Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
81 minut

Obsah filmu Tänzerinnen für Tanger

 
Příběh o novodobých otrokářích a obchodnících s bílým masem natočil ve své produkci Erwin C. Dietrich, švýcarský producent známý svými erotickými filmy. V rozkvětu tohoto žánru v období sedmdesátých a první poloviny osmdesátých let minulého století natočil několik desítek "lechtivých" filmů, na nichž se kromě role producenta podílel i jako režisér a to pod několika pseudonymy (např. Michael Thomas, Fred Williams, Wolfgang Frank atd.).

Skupina podvodníků vyhledává v různých městech Evropy osamělé dívky, které se ubytují v hotelech a penziónech. Představí se jako seriózní podnikatelé...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.2.2018
Čekal jsem alespoň průměr z tvorby jednoho z   nejúspěšnějších producentů sedmdesátých   let Erwina C. Dietricha. Tentokrát přišlo   zklamání, příběh filmu je prakticky o ničem,   stačí jedna věta z anotace k filmu na   některém webu a jsme na svém. Ve svých filmech   Dietrich obsazoval, vzhledem k žánru, většinou   hezké mladé dívky. Nyní na tom nebyl tak   dobře. Obchod s bílým masem je oblíbené téma   podobných filmů, ale tentokrát je vylíčen   opravdu úsměvně. Film spíše stojí na   striptýzových čísel, ke kterým mám také   výtku - většina žen má prsa po tátovi.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama