Cerven
ohodnotit

Tenkrát v Kalifornii

Once Upon a Time in Venice

Další název:
Vtedy v Kalifornii
Rok:
2017
Délka:
94 minut

Komentáře k filmu Tenkrát v Kalifornii

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
beneva
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.10.2022
Nahý Bruce Willis na   skateboardu a s pistolí mezi   půlkama. To se jen tak   nevidí. Jasona Momou jsem   skoro nepoznala v tom šátku   a s licousy. Ještě že má   to své tetování na ruce.   John Goodman se učí nechat   věci plavat... a pak už jsou   tam jen vymyšlené postavy v   rádobyvtipném ději. Bratři   Cullenové holt nejsou   upíři, ale ani výrazně   originální autoři.   Chvílemi se snaží o   Tarantinovský styl, chvílemi   o Coenovský, mezitím je   něco, co asi bavilo hlavně   zúčastněné herce. No, co   už... možná to pochopím v   příštím životě.
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.3.2023
Ze začátku to vypadalo jako   hrozná slátanina,ale nakonec   jsem se místy i trochu   pobavil,bylo vidět že z   Willise už akční hrdina   nebude.
Didinka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.8.2017
Komedie, která má svůj   svérázný styl, mnoho   vtipných momentů, odvahu   vyvolávat v divákovi trapné   pocity rozpačitým a   nechutným smyslem pro humor,   a občas i hluchá místa.   Nicméně navzdory nízkému   hodnocení filmu jsem se   dobře bavila.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama