Cerven
ohodnotit

The Clovehitch Killer

Další název:
Clovehitch (prac. název)
Rok:
2018
Délka:
109 minut

Obsah filmu The Clovehitch Killer

 
POZOR, SPOILER!

K první vraždě došlo ještě před Tylerovým narozením. Vrahem byl Clovehitch. Dodnes se neví, kdo to konkrétně byl. Každým rokem se však koná vzpomínkový obřad za oběti.

Ve skautském oddíle se učí zacházení s vlajkou. Oddíl vede Tylerův otec Donald. Po nácviku se Tyler dozví, že pojištění invalidního strýce Rudyho se zvýšilo. Takže musí dát peníze na něj, a tak není možné, aby šel Tyler dál studovat. Ovšem jinak žije Tyler v naprostém klidu a pořádku s celou rodinou v komunitě silně věřících. Má své klasické starosti adolescenta a nezdá se, že by se to mělo změnit. Až jednoho dne, kdy jeho dívka najde v autě, ve kterém...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.9.2019
Slabota
Náctiletí detektivové na americkém   zapadákově aneb vazač uzlů stále na   svobodě.To je tak, když žijete ve   zbožné-skautské komunitě tak s toho jednomu   hrábne.Během několika let dojde k   brutálním,sadistickým vraždám žen,které   neschopná Policie(jak jinak...) nedokáže   objasnit.Vrah se na deset let odmlčí ale   komunita žije svým zavedeným stylem života až   do chvíle než se objeví podivínka-zrzka a   nové informace které nikdo nečeká...Zpočátku   se snímek jeví jako puberťácká story který   následně přejde do pokusu o rodinné   psychodrama aby dále pokračoval v modu Sherlocka   Holmese v sukních s andělem pomsty ve finále.   Divný film v nezáživném tempu s minimem   gradace napětí a závěrečným pochybným   flashbackem.Příběhová skládačka v laciném   provedení bez žádneho náznaku inovace.Tuctový   film, bez invence ani větších ambicí.Na   nedělní odpoledne budiž, nic víc.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.5.2019
Netuším už proč jsem na to koukal. Během   první půl hodiny jsem to sledoval velmi   bedlivě, ačkoli nebylo co. Pak jsem pozornost   snižoval. Pospával jsem a měl chuť si zahrát   karty. Ale pozor, již po hodině filmu se   začíná něco dít. Od tohoto okamžiku to   teprve začne být malinko zajímavé. Takže za   to dávám dvacet. Protože nic jiného se u této   nudy dát nedá. A je to zbytečně dlouhé.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
The Clovehitch Killer (2018)The Clovehitch Killer (2018)The Clovehitch Killer (2018)The Clovehitch Killer (2018)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ray Liotta

Liotta Ray

Andrew Brenner

Brenner Andrew

Joanna Merlin

Merlin Joanna

Jeff Pidgeon

Pidgeon Jeff

Unax Ugalde

Ugalde Unax

Host dne

Host dne
Host dne

Naposled navštívené:
Ray Liotta

Liotta Ray

Andrew Brenner

Brenner Andrew

Joanna Merlin

Merlin Joanna

Jeff Pidgeon

Pidgeon Jeff

Unax Ugalde

Ugalde Unax

Host dne

Host dne
Host dne