Cerven
ohodnotit

The Final Terror

Další název:
Bump in the Night / Campsite Massacre / Carnivore
Žánr:
Rok:
1983
Délka:
82 minut
Popis / Obsah / Info k filmu The Final Terror
Skupina mladých trampů chodí kempovat na neznámých, panenských lesních pozemcích. Všechno je v pořádku, dokud se členů skupiny nezačne zaobírat lstivý, taktický, všehoschopný lesní zabiják...


Autor: Petrkey

Popis / Obsah / Info k filmu The Final Terror
POZOR, SPOILER

Zvířátka se pasou v lese, když se ozve zvuk motoru. Je to mládenec s dívkou na motorce. Havarují a on běží pro pomoc. Nikoho nenajde, ale když se vrátí, najde svého partnera pověšeného hlavou dolů a mrtvého. Když pak prchá, upadne do nastražené pasti a jsou vidět jen víčka od plechovek celá krvavá.

Mládenec Eggar budí dalších pět kluků hodně nevybíravým způsobem. Jedině Marco Cerone se mu však postaví. Kluci pojedou na výlet se čtyřmi děvčaty a Eggar měl opravit autobus, což učinil. Celá výprava bude tak čítat deset lidí. A velí tomu Mike. Pak je zde již zmíněný řidič Eggar, který však nebude s nimi tábořit, ale jen popojíždět autobusem sem a tam. Další čtyři mládenci, kteří jedou s nimi, jsou také již zmíněný Marco, další je Denis Zorich, černoch Nathaniel Hines a kudrnatý Boone.

Eggarovi se nelíbí, že jedou o třicet mil dále až do Mill Creek. Ale jet musí. Autobus nevypadá jako nový, spíše vypadá jako by přežil atomovou explozi. Ale jede. Čtyři dívenky již čekají. Jmenují se Margaret, blondýna Windy, Mellanie, která chodí s Mikem, a černoška Vanessa. A hurá, už se jede.
Večer u ohně vypráví Boone strašidelný příběh, za což je opět Eggarem napadán. Naštěstí za chvíli odjíždí a devět zbylých bude mít klid. Ne tak Zorich a Hines, ti jdou krást marihuanu a Boone má hlídat.

Ráno se probouzejí a chystají na další cestu. Jenže schází Marco. Tak jej jde hledat. Mike se při hledání koupe v potoku a přijde za ním Mell. Když si spolu užívají, někdo je napadne a Mike to má za sebou.

Zorich a Hines objevují polorozpadlou chajdu a u ní člun z minulé výpravy. Jak se sem dostal? Jedině Eggar přece věděl, kde je. Když pak hoši najdou v chatě i Eggarovy konzervy a jeho čepici, je pro ně situace jasná.

V noci nějaká obluda přijde až ke spící dívce.Ta se probudí a začne ječet. Ten večer se také vrátí Boone. Druhý den si mládenci chtějí podat Eggara, a tak jsou znovu u chaty. Ale nikde nikdo. Tak si tedy vezmou onen člun a jdou s ním k vodě. Zde nasednou a vyplouvají. I s děvčaty. Připlují až k mostu, kde na ně má čekat Eggar s autobusem. A je tam - autobus, ale bez Eggara. Všichni jsou rádi a jdou dovnitř. Pospávají, když vtom na ně někdo začne útočit…


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - F.L. Věk (1970) [TV seriál]

10:55 - 12:00

40 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Nenapravitelný Belmondo

11:35 - 12:25

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

10:25 - 11:55

70 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Partie Terezie Tománkové (2020...

11:00 - 11:50

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Tony Sirico

Sirico Tony

Olga Lomonosova

Lomonosova Olga

Faust

Faust
Faust

Ari Folman

Folman Ari

Mark Hryma

Hryma Mark

Maria Žvirblis

Žvirblis Maria

Christmas

Christmas
Christmas

Mikuláš Kriha

Kriha Mikuláš

Naposled navštívené:
Tony Sirico

Sirico Tony

Olga Lomonosova

Lomonosova Olga

Faust

Faust
Faust

Ari Folman

Folman Ari

Mark Hryma

Hryma Mark

Maria Žvirblis

Žvirblis Maria

Christmas

Christmas
Christmas

Mikuláš Kriha

Kriha Mikuláš