Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu The Jurassic Games

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
klasifikátor
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.2.2023
Tady není mnoho ke   komentování. Evidentně   naprosto nedostatečný   rozpočet, mírně řečeno   nevýrazná režijní práce,   nevalní herci bůhví   kolikáté garnitury a   nepůvodní příběh v   různých variantách už   mnohokrát použitý. Zkrátka   a dobře, tohle je po všech   stránkách podprůměrný a   úplně zbytečný film.
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.2.2021
Kupodivu to není tak   špatné, jak jsem očekával.   Animované triky jsou na   dobré úrovni; nemohou sice   konkurovat Spielbergovu   "parku", ale   úroveň vyspělé   počítačové hry dosahují.   Oproti trikům v podobných   filmech Syfy/Asylum jsou o   pár levelů výše.   Tyrannosaurus rex je v   pořádku, ale proč vězně   ohrožují býložravci jako   brontosauři nebo   triceratopsi, je malý lapsus   scénáristy. Jinak námět   nelze brát vážně a asi ani   autory tak brán není, což   je vidět z několika scén   vyznívajících (nechtěně?)   komicky. Logika také není   silnou stránku příběhu a   od počátku je jasné, že   nevinně odsouzený chlápek   za smrt své ženy bude   favoritem na vítěze,   zvláště když mu fandí   milióny diváků u obrazovek   včetně jeho dětí   věřících v nevinu. Jak se   tato vražda v závěru   vysvětlí, to je taky na   pováženou. Pro mě vesměs   neznámí herci, ale   tentokrát nemám žádné   námitky, uhrají si svoje.
Xpojntman
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.3.2021
Jurský park/svět nebo Hunger   games rozhodně nečekejte. Je   to levné akční hororové   scifičko bez větších   ambici.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Zuzana Fišárková

Fišárková Zuzana

Naposled navštívené:
Zuzana Fišárková

Fišárková Zuzana