Cerven
ohodnotit

Obsah filmu The Reluctant Debutante

 
V Londýně se lord James Broadbent a jeho žena lady Sheila těší na příjezd Jane, Jimmyho sedmnáctileté americké dcery z prvního manželství. Jane a Sheila si okamžitě padnou do oka, ale jejich setkání na letišti přeruší Sheilina sestřenice z druhého kolena, drzá Mabel Claremontová a její dcera Clarissa. Mabel naléhá na Sheilu a Jimmyho, aby ji a Clarissu svezli do města, a pak bez přestání tlachá o zahájení sezóny debutantek. Clarissa se zeptá, zda by mohla vidět střídání královské palácové stráže, ale když dívky zůstanou samy, Clarissa přizná, že se jí líbí královský strážce David Fenner...

Autor: Petrkey
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Petrkey
Hodnocení:
Přidáno: 8.2.2020
Sedmnáctiletá Jane se stěhuje do Londýna, aby   žila se svým otcem Jimmym Broadbentem. Její   nevlastní matka Sheila cítí povinnost přivést   Jane do vyšší společnosti. Jane je znuděna   neustálými plesy až do té doby, než se   seznámí s bubeníkem jménem David Parkson,   který má pověst neodolatelného playboye.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
The Reluctant Debutante (1958)The Reluctant Debutante (1958)The Reluctant Debutante (1958)The Reluctant Debutante (1958)
Reklama