Cerven
ohodnotit

Obsah filmu The Sex Thief

 
Málo úspěšný autor paperbackových knížek Grant Henry po nocích vykrádá domy bohatých párů. Vždy si vybere noc, kdy zůstane paní domu osamocena. Při činu se nechá přistihnout, načež ženy svede a skončí s nimi v posteli.

Po stopách maskovaného lupiče pátrá inspektor Smith ze Scotland Yardu a vyšetřovatelka pojišťovny Judy Martin. Od okradených žen se jim dostává tak odlišných popisů pachatele, že nejsou schopni vytvořit žádný identikit zručného zloděje šperků. Judy se rozhodne pro roli volavky, ale s tím nesouhlasí Smith, který se do pojišťovačky zamiloval.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu The Sex Thief >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.8.2020
Zloděj sexu
Naivní námět i na přehnanou komedii, která   počítá s naivitou okradených žen. Zmizelé   šperky jim má nahradit dobrodružství s   maskovaným lupičem v posteli. I když je zloděj   sympatický sebevíce, nechápu motivy žen a   dívek krýt nýmanda falešnými popisy, které   svádí policii ze stopy. Na komedii humoru není   příliš, chvílemi trapný, a nahota je   prvoplánová. Představitel hlavní role David   Warbeck má přirozené charisma, s jeho   herectvím je už to poněkud horší. Za zmínku   tsojí, že film je prvotinou dnes již   renomovaného režiséra Martina Campbella, který   má na triku několik vydařených   "bondovek" anebo vydařené filmy   "ˇUtěk z Absolomu", "Zorro,   tajemná tvář", "Na hraně   temnoty" a další.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama