Cerven
ohodnotit

Titanic II [Video]

Další název:
Titanic 2 / Titanic - historie se opakuje
Rok:
2010
Délka:
90 minut
„O sto let později udeří vodní živel dvakrát silněji.“

Obsah filmu Titanic II

 
Mladý, bohatý a pohledný Hayden Walsh nechá vyrobit repliku slavného Titanicu Titanic 2. Během první plavby však dojde k odlomení velké části ledovce a vzniku obří tsunami, která Titanic 2 těžce poškodí. V potápějícím se vraku bojují o život cestující i Hayden se svou bývalou přítelkyní Amy.

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Typ:
[Video]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Titanic II >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.1.2014
Ze začátku je třeba upozornit na fakt, že se   nejedná o pokračování známého příběhu,   ale o označení věrné kopie legendární lodě.   A protože se jedná o Mockbuster a výtvor   filmového studia Asylum, je jasné, jak to celé   bude vypadat. Logika je zde sprosté slovo,   digitální efekty jsou tu tak hrozné, že snad   takové nebyli ani v prvopočátcích, dialogy   zřejmě vymýšleli (s prominutím)   nesvéprávní jedinci a děj tak šílený, že   to nemá ani cenu komentovat. Zkrátka hrůza,   děs, fantas magorie. Nohy na ramena a pryč od   toho.
Karius
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.12.2011
Kriste pane!!!Sice nejsem věřící,ale teď ho   musim volat na pomoc :)Když jsem viděl ty   negativní komentáře a průměrné hodnocení 7%   ,hodně jsem váhal jestli se na to podívat,ale   odhodlal jsem se a pustil si to...po první   půlhodině už jsem to jen popoháněl   dál,rychleji a rychleji,abych to měl co   nejdřív za sebou,protože takovouhle tragédii   člověk jentak nevidí!! moment...přemýšlim co   se mi na filmu líbilo...pořád   přemýšlim...ještě stále   přemýšlim...aaaaaaaaa mám to!Byly to   herečky,z celýho filmu se mi líbily jen   herečky :)Ten děj byl stejně předvídatelný,   jako moje každosobotní kocoviny,o hercích ani   radši nemluvim a ty počítačový efekty?No tak   to byl extrémní výsměch :)Sice nevim kolik   tenhle film stál peněz,ale kdyby ty prašule   radši dali na charitu nebo na výzkum aids či   rakoviny udělali by 100x líp,protože takovej   paskvil? To je opravdu do nebe volající. A   stejně jako mám svých 10 nejoblíbenějších   filmů všech dob,tak tohle se zase může u mě   pyšnit titulem jednoho z 10ti nejhorších filmů   všech dob :)Ještě,že existujou krásný   ženský,protože díky nim, dam tomuhle úletu   aspoň 1z10 :)
big_boss
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.2.2011
to snad není možný... :-(
Je pravda,že jsem nečekal velkofilm, ale   tohle...?
děj předvídatelný, dialogy hrozný,   samá počítačová animace a to se nebudu   rozepisovat o stupiditách v samotném filmu -   jedním slovem hrůza!
Ale proti gustu... znáte   to...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jsem vrah?

Jsem vrah?
Jsem vrah?

Cybill

Cybill
Cybill

Naposled navštívené:
Jsem vrah?

Jsem vrah?
Jsem vrah?

Cybill

Cybill
Cybill