Cerven
ohodnotit

Tobogan

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
70 minut
Premiéra v ČR:
1.12.1989
„Prázdninová hra na četníky a zloděje“

Obsah filmu Tobogan

 
Prázdniny na sídlišti: Klukovská parta je odhodlána odhalit záhadu vykradených bytů. I když se nepotvrdí jejich podezření, mají zásluhu na zadržení skutečných pachatelů. Nepovedená dětská "kriminálka".

Autor/Zdroj: Březina Václav/Lexikon českého filmu

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Ústřední půjčovna filmů
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Tobogan >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

argenson
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.6.2016
Trochu mi to přišlo jako propagační snímek   národního podniku Výstavba sídlišť, jakože   sídliště je super místo k žití a děcka tu   můžou zažít bájo dobrodrůžo. Krom toho   nikdy nepochopím, že lidem, co dělali tyhle   filmy, nevadil ten otřesnej přízvuk dětí   posbíranejch v gottwaldovských školách. A pak   už je jedno, že je ten film úplně blbej.   Naštěstí šel na veřejnost těsně po   listopadu 89, kdy se do kina prakticky nechodilo.
martin.stusak.9
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.10.2013
Dětská skoro krimi, která snad vznikla z   donucení. Parta kluků se o prázdninách někde   na sídlišti strašně nudí a tak sledujeme   jejich takové normální poflakování a   dělání zcela obyčejných věcí, jaké kluci   jejich věku koncem 80. let dělali. A do toho je   pořád za něco napomíná pedantský soused.   Toho najednou vykradou zloději, a my se   nečekaně dočkáme nelogické akční scény.   Kluci je přistihnou a oni na ně vytáhnou nože.   Pak se dají na útěk, nasednou do auta a   ujíždějí zmatkovitě sídlištěm kudy se dá.   A kluci za nimi. Malý chlapec jim skočí do   cesty a rozpaží ruce, aby je zastavil, což se   podaří. Jenže jede kolem onen vykradený   pedantský soused a opět ho začne napomínat. No   a zloději pochopitelně ujedou. Chlapec mu řekne   co se stalo. Pedant sedne do auta a jede za nimi.   Toť vše. Film skončil a zůstal jen otazník,   co že to jako mělo být. Na druhou stránku tu   je výborně zachycena šedivost onoho   sídlištního života. 80. léta jsou holt   nezaměnitelná.
curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.4.2011
Nudná zábava, taková pionýrská. Parta kluků   a bytaři. Poplatné roku 1989, ale to snad   nemůže bavit ani ty děti, pro který je film   natočen. Nedivím se, že film už kromě snad CS   filmu žádná TV nevysílá.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Tobogan (1989)
Reklama