Cerven
ohodnotit

Traffik

Další název:
Stranded
Žánr:
Rok:
2018
Délka:
96 minut

Obsah filmu Traffik

 
POZOR, SPOILER

V nějakém zábavním podniku se tančí. Muž s dívkou odejdou ven a ona je pak připoutána za ruce v nákladním prostoru v kamionu.

Brea je novinářka. Když zjistí, že jí kolega ukradl roční práci, dělá kolem toho dusno a je jí nadřízeným naznačeno, že si není jistý, zda je v redakci pro ni místo.

Brea má narozeniny a po nich odjíždí se svým přítelem Johnem relaxovat. Místo k tomu zařídil jeho bratr Darren. Již cestou je tradičně problém u benzínky. Brea se na záchodě srazí s dívkou, která se jí snad snaží něco sdělit. John má potíže s motorkáři. Konflikt však vyřeší místní šerifka a John s Breou odjíždějí.

Na místě...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Deon TaylorDeon Taylor  
hraje:
Priscilla QuintanaPriscilla Quintana.....Christine   
Luke GossLuke Goss.....Red [49]   
Paula PattonPaula Patton.....Brea [42]   
William FichtnerWilliam Fichtner.....Carl Waynewright [61]   
Omar EppsOmar Epps.....John [45]   
Laz AlonsoLaz Alonso.....Darren [44]   
Roselyn SanchezRoselyn Sanchez.....Malia [45]   
Dawn OlivieriDawn Olivieri.....Cara [37]   
Claude DuhamelClaude Duhamel.....Pony [47]   
Joe Bucaro IIIJoe Bucaro III.....Tank [54]   
Lorin McCraleyLorin McCraley.....Billy   
Scott Anthony LeetScott Anthony Leet.....Scoot [55]   
Missi PyleMissi Pyle.....Sally Marnesová [45]   
Dick ZikerDick Ziker  
Steve SchriverSteve Schriver  
William W. BarbourWilliam W. Barbour  
scénář:
Deon TaylorDeon Taylor  
hudba:
Geoff ZanelliGeoff Zanelli  
kamera:
Dante SpinottiDante Spinotti  
střih:
Melissa KentMelissa Kent  
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Traffik >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.7.2019
Opět další ze skvěle natočených filmů, u   kterého strhávám body jen velmi nerad. Ale v   rámci objektivity to udělat musím, nonens   volens.
Začnu tím úplným začátkem, kde je   divák upozorněn, že je to podle skutečné   události. Budiž, ale stejně se mi nechce   věřit, že by šerifka zastřelila parťáka   vlastní zbraní a ponechala si ji u sebe. Že by   nevěděla, že kulky půjdou na balistiku?  
Dále ten zdlouhavý začátek. Já sice chápu,   že musí být divák seznámen s něčím a s   někým, ale zde to bylo skutečně hodně přes   půl hodiny. Ale zase na druhou stranu musím   uznat, že v případě Pauly Pattonové rozhodně   bylo na co koukat.
Z dalších nesmyslů mne   zaujalo heslo na telefonu. To ho jako řekl ten   chlápek své oběti? A to prolomení byla   kapitola sama o sobě.
Dobrá nechám rýpání   do dalších a dalších nesmyslů a podivností a   shrnu to několika slovy. Mimo výše zmíněné   jde o dobrý thriller na solidní úrovni.   Nenechá asi v nikom nějaký trvalý zážitek,   ale rozhodně se na něj dívat dá.
PROCESOR
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.7.2019
PROCESOR!
Snímek nenabízí nic nového-převratného a i   když je to smutný a takhle by nikdo nechtěl si   naplánovat romantický výlet, kde se on   konečně vyjádří a požádá tu svou o ruku,   aby dopadnul. Jenže člověk míní, život   mění. Nemá to smysl dál okecávat za mě   jasnej průměr.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.10.2018
Jistý pár si vyjede na romantický výlet do   hor. Cestou se na zastávce u benzinové pumpy   dostanou do konfliktu s motorkáři a snad by   došlo i k nejhoršímu, kdyby se neobjevila   šerifka a neudělala všemu přítrž. Jenže   tím to vůbec nekončí. Naopak, tím vše teprve   začíná a nebude se to líbit nikomu. Na   dramatické bázi se tímto snímkem upozorňuje   na další neobyčejný nešvar lidstva. Jak se   píše na konci před závěrečnými titulky:   "Podle odhadů je ve Spojených státech   obchodováno s 1,9 milionu žen. Celosvětově 21   milionů obětí obchodování s lidmi generuje   nelegální zisky každý rok ve výši 150   miliard dolarů." Nic hezkého pod sluncem,   ale ve veškerém zpravodajství jako by o tom   nikdo nevěděl. Příběh se veze v jednoduchosti   a v naprosté nenáročnosti. Takže nic   hororového, nic akčního. Divák něco takového   očekávající musí jinam. Největší vadou na   kráse je bohužel předvídavost děje, neboť   takováto šablona se používala u   teenagerovských slasherů. Snímek tedy vyznívá   spíše jako televizní film, jen s větším   rozpočtem a hlavně výbornou kamerou. Hra   světel a stínů takto dlouho nebylo vidět.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Traffik (2018)Traffik (2018)Traffik (2018)Traffik (2018)
Reklama