Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Trauma

 
POZOR, SPOILER

Jsme v Chile v roce 1978. Na židli je ztýraná žena. Nějakou mrtvolu vlečou pryč. Přivedli sem jejího syna a jeho otec jej nutí účastnit se mučení.

Jsme opět v Chile, ale tentokrát v roce 2011. Dvě dívky, Julie a Magdaléna, si užívají sexu. Ráno sem přichází třetí děvče jménem Andrea. V autě již na ně čeká poslední žena čtyřlístku jménem Camila. Přijedou do nějaké vesnice, kde málem dojde v jakési špeluňce k nepříjemnostem. Je to však zažehnáno. Venku se potkají s malou holčičkou a dvěma policisty. Pak pokračují v jízdě a zanedlouho jsou na místě. Popíjejí, kecají, pokoušejí se i tančit, prostě se baví. Ale jen do...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Oficiální stránka:
www.artsploitationfilm...
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
španělská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Trauma >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Steawi
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.4.2019
Absolutní šílenost a zvrácenost. Chvílemi   jsem si říkal, jestli to tvůrci skutečně   myslí vážně a kam až člověk dokáže v   úchylnostech zajít. Teď, když mám horor za   sebou, opustil mě prvopočáteční šok a musím   uznat, že to zabralo. Když pominu tu incestní   hrůznost, oplzlost a bizarnost, divák bude   uspokojen. Dostanete detailní brutální   záběry, které nabírají na obrátkách a   nepolevují až dokonce. Jediné, co mě deptalo,   byl náznak pedofilie (děti v hororu nesnáším   tak jako tak) a čtyři totální slepice,   jejichž příběhy mě kvalitně nudily (a že   jim ten čas byl věnován). Celkově si z toho   odnáším takový drásavý pocit, nemůžu   říct jestli ano nebo ne. Spíše nad tím   pořád přemýšlím a to byl nejspíše   producentův záměr.
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2019
O snímku jsem slyšel. Viděl fragmenty, a to mne   navnadilo. Konečně po dlóóóóuhé době   pořádné gore, říkal jsem si. A ten začátek?   To bylo přesně něco pro mne. No a pak to   přišlo, skoro jako vždy. Čtyři slépky si   vyprávějí. Polovina filmu je v zádeli jen   kvůli pitomci režisérovi a pitomci   scénáristovi, že jsme museli vědět co dělala   ona, a s kým to dělala, a proč to dělala, a   jak to dělala, a mne by fakt už přímo jeblo.   Tyhle diskuzní kroužky a debaty mohou být v   kterémkoli jiném žánru, ale proč zrovna v   tomto? Koukám na čtyři jelita a na čas, který   utíká a ve kterém jsme mohli vidět spoustu   triků a gore efektů. Ach jo. Dávám osmdesát,   ale není to těch správných osmdesát. Je to   velmi, ale fakt velmi SLABÝCH osmdesát. Protože   pokud už se ve filmu něco děje, tak to stojí   za to. A zde musím trikařům vyseknout hlubokou   poklonu. Ale jinak je to prostě jen nuda.   Dějově to tedy kulhalo a moc. A dávám   osmdesát také proto, abych v seznamu viděl, že   v podstatě je to dobrý film a dá se koukat i   podruhé, ale ty rozhovory a hluchá místa   prostě přeskákat. No a ten konec také nic moc.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama