Cerven
ohodnotit

Tři srdce [TV film]

Žánr:
Rok:
2007
Délka:
75 minut
Premiéra v ČR:
25.12.2007
„Pohádkový příběh volně inspirovaný pohádkou Boženy Němcové Neohrožený Mikeš.“
Popis / Obsah / Info k filmu Tři srdce
Nová pohádka České televize o bratrství, které se obrátí v nenávist a zradu, a o lásce proměněné v hrdinství a neohroženost.

Zlá sudba pronesená úkladnou Jezabel sužuje život králi i jeho synu Janovi, následníku trůnu . Do hry vstupuje i Brat, Janův vrstevník ,který usiluje o jeho trůn. Trpí celé království, ze kterého tajemná síla odnesla princeznu Jasnu a uvrhla ji do podzemí hory zvané Ďáblův jícen. Až jí bude sedmnáct, měla by se vdát, ale zatím jí v kamenné říši čas neutíká a její otec marně obětuje svoje zdraví i životy poddaných za její vysvobození. Jenže tři dobrá srdce jsou někdy více než celé houfce malověrných a tak kovář Mikeš, hodinář Kuba a Johanka najdou cestu, která vede za šťastným cílem. V ruce mají pouze tři kouzelné předměty, které jim daroval tajemný slepý stařec a pomocí nich a své odvahy se pokusí osvodit princeznu a zachránit tím i celé království.


Autor: hejtman

Popis / Obsah / Info k filmu Tři srdce
Nová vánoční pohádka, kterou připravilo ostravské televizní studio, je volně inspirována pohádkou Boženy Němcové Neohrožený Mikeš. Dobro se zlem se opět nemilosrdně utkají v těžkém zápasu a tři hlavní hrdinové budou muset ujít dlouhou a vysilující cestu, na které nelze udělat krok zpátky a která nekompromisně prověří jejich síly i povahy. Zlá sudba pronesená úkladnou Jezabel totiž sužuje život králi i jeho synu Janovi, následníku trůnu. A do hry vstupuje i Brat, Janův vrstevník, který o jeho trůn usiluje. Trpí celé království, ze kterého tajemná síla odnesla princeznu Jasnu a uvrhla ji do podzemí hory zvané Ďáblův jícen. Až bude Jasně sedmnáct, měla by se vdát, ale zatím jí v kamenné říši čas neutíká a její otec marně obětuje svoje zdraví i životy poddaných za její vysvobození. Jenže tři dobrá srdce jsou někdy více než celé houfce malověrných, a tak kovář Mikeš, hodinář Kuba a Johanka se pokusí najít cestu, která vede ke šťastnému cíli. V tom jim mají pomoci tři kouzelné předměty, jež jim daroval tajemný slepý stařec, musí ale umět odhadnout správný okamžik, kdy je použít. Bez odvahy, nesobecké obětavosti a lásky se jim to totiž nemusí podařit nikdy.

Zdroj: TV program


Autor: Krtek

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

06:00 - 06:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Cizinky na Valašsku

06:00 - 06:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Chuggington - Veselé vláčky (2...

06:10 - 07:00

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:00 - 06:30

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Horečka (Fever)

Horečka
Fever

Vitalie Ursu

Ursu Vitalie

Marlon Boess

Boess Marlon

Meg Register

Register Meg

Linus Werth

Werth Linus

Roma

Roma
Roma

Naposled navštívené:
Horečka (Fever)

Horečka
Fever

Vitalie Ursu

Ursu Vitalie

Marlon Boess

Boess Marlon

Meg Register

Register Meg

Linus Werth

Werth Linus

Roma

Roma
Roma