Cerven
ohodnotit

Trýznění [Video]

Human Nature

Žánr:
Země:
Rok:
2004
Délka:
81 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Trýznění
POZOR, SPOILER

Mladá žena jede v metru a pak kráčí po mostě.

Doktorka, asi psychiatrička zpovídá malou holku. Táž žena se doma převlékne a někam jde.

Muž jménem Harry provádí ranní hygienu. Manželka dosud spí. On jde do garáže, kde má přivázané děvče, které mučí. Nyní však ne. Volá jej totiž manželka k snídani.

V práci má Harry menší problém s kolegou Dickem. Ale také o něj projeví zájem kolegyně, takže se ocitají v kanceláři šéfa. Pohádají se však, ale k ničemu nedojde.

Pasák volá své děvce Janice, že jí posílá zákazníka, což ona nemá ráda. Přesto vleze k němu do auta a on ji uspí nějakou látkou. Je to Harry. Doveze ji k sobě do garáže, kde už jedna dívka je. Ta je již mrtvá, a tak ji Harry odřízne a pohodí na podlahu. Nová holka se pokusí o útěk, ale ten se nepovede. Tak začne alespoň řvát. Ihned následuje trest. Harry ji trýzní psychicky, a když se strachy pomočí, začne ji týrat i fyzicky. Pak jde na večeři.

Janice se podařilo utéci. Ne na dlouho. Je lapena a opět fyzicky ztrestána. Ale to už ji doma hledá její pasák. Ten se dostane až k Harryho domku. Ti dva se tu sejdou, ale pasák má v rukou pistole. Jenže Harry také není žádné ořezávátko a zaútočí dřív.

Pak Harry Janice zabije. Nyní má v garáži tři mrtvoly, a nahoře manželku...


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Trýznění
Human Nature je příběh inspirovaný skutečnou událostí. Šokující dokument o muži, který unáší ženy a mučí je ve své garáži. Zatímco jeho manželka touží po jeho pozornosti, je jím držena v nejistotě.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama