Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Údolí boje

 
Mladá žena je nalezena mrtvá, poté, co se zapojila do nelegálních zápasů za peníze. Její sestra Windsor začne cvičit pod dohledem uznávaného bývalého zápasníka, aby mohla najít vraha.

Zdroj: SPI International

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Oficiální stránka:
fightvalley.nowplaying...
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Údolí boje >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.5.2018
Nelegálním soutěžím v bojovém umění, jak   je tímto počinem vidět, zřejmě stále není   konec. Takovýchto filmů převážně z přelomu   80. a 90. let je natočených tolik, že se snad   ani všechny nedají spočítat. V roce 1996 se k   tématu ještě vrátil i samotný Jean-Claude Van   Damme se snímkem ´The Quest´ a sám poznal, že   to už byla chyba. Ale jak to tak vypadá, někdo   si všiml, že se vždy jednalo pouze o ryze   mužskou záležitost a rozhodl se to striktně   změnit. A tak tu máme opět v nelegálním   zápase zabitou holku a její starší sestru   rozhodnutou ji pomstít. Klasický námět,   klasická šablona, ale naprosto neotřelé   zpracování. Dívky z ulice, drsné hlášky a   rvačky. Nic proti ničemu, ale když je špatná   kamera, špatný střih a děravý scénář,   spíše takovýto snímek budí úsměv.   Každopádně nechť divák zapomene na křehké a   něžné pohlaví, které ani květinou neuhodí.   Tady jde o něco jiného. Pro zajímavost, ve   stejném roce vznikl ještě jeden takový   obdobný snímek a to pod názvem:' ‘Lady   Bloodfight’. Že by si konkurovali?
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.1.2018
Nevím, jestli byl film od počátku myšlen jako   parodie nebo jenom tak vyznívá. Úmysl to   zřejmě nebude. Natočeno amatérsky, několik   zápasnic se domluvilo, že by mohly natočit film   o svém zápasení. Zároveň se ale domluvily,   že si při filmování neublíží a tak   většina soubojů vypadá kašírovaně a ke   skutečnému boji má opravdu hooodně daleko.   Nechápu, komu se tohle může líbit, možná   párku lesbiček ... Plytký příběh na   otřepané téma.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Údolí boje (2016)Údolí boje (2016)Údolí boje (2016)Údolí boje (2016)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
David Van Horn

Horn David Van

Psí díra (Dog Pound)

Psí díra
Dog Pound

Ross Harper

Harper Ross

Piráti (Caraibi)

Piráti
Caraibi

Naposled navštívené:
David Van Horn

Horn David Van

Psí díra (Dog Pound)

Psí díra
Dog Pound

Ross Harper

Harper Ross

Piráti (Caraibi)

Piráti
Caraibi