Cerven
ohodnotit

Un jeu d'enfants

Další název:
Child's Game; Children's Play
Žánr:
Země:
Rok:
2001
Délka:
85 minut

Obsah filmu Un jeu d'enfants

 
Mladý manželský pár spolu se svými dvěma dětmi žijí poklidným životem ve francouzském městě. Všechno se zdá být v pořádku, až do chvíle, kdy se u dveří jejich bytu objeví dva staří lidé - bratr a sestra, kteří ženě tvrdí, že v jejich bytě bydleli jako malé děti. Marianne je ochotně pustí do bytu, aby se podívali a připomněli si staré vzpomínky. Po jejich odchodu se začnou dít podivné věci, především s dětmi. Marianne zanedlouho začíná mít podezření, ale její manžel Jacques nechce o ničem slyšet. Stane se jedna nehoda za druhou, a otázka zní jestli to je čistě náhoda?

Autor: hledaseniki
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.11.2012
Un jeu d'enfants
Francouzský horor na který jsem narazila   náhodou na jedné hororové stránce. Příběh   je jak vystřižený z klasických hororů, i   když přesto nějaké ty odlišnosti určitě   má. Dvě děti, kteří tyranizují rodiče v   tomto případě spíše matku. Mnoho   francouzských hororů jsem neviděla, pokud vím   tak maximálně 1-2 a proto tohle byla pro mne   osvěžující změna. O velkém hraní se v   tomhle žánru mluvit nedá, nebo alespoň já si   to myslím, i když hlavní hrdinka tedy matka   dětí není žádná začátečnice o tom není   pochyb.
Děj není nijak roztažený a odsípá   poměrně rychle, když opomenu několik málo   minut v úvodu.
Jak říkám, Childern´s Play   není žádný hororvý trhák, ale nepatří ani   k těm nejhorším. Ještě lepší bude říct,   že se jedná o takový ten střed, nejste z filmu   ani nadšeni, ale ani přehnaně zklamaní.   Další z mnoha hororů, kterí stačí vidět   pouze jednou..opravdu škoda.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Un jeu d'enfants (2001)Un jeu d'enfants (2001)Un jeu d'enfants (2001)Un jeu d'enfants (2001)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lincoln Chase

Chase Lincoln

Naposled navštívené:
Lincoln Chase

Chase Lincoln