Cerven
ohodnotit

Uprchlíci

Evasive Action

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
91 minut

Obsah filmu Uprchlíci

 
Pětice věznů má být přepravena specialním vězeňským vagónem napojeným na civilní vlak s cestujícími.Všichni odsouzenci si odpykávají mnoholeté tresty za těžké zločiny.Vyjímku mezi nimi představuje Luke Sinclair, který se do vězení dostal,protože vzal spravedlnost do svých rukou a zabil vraha své rodiny.Když během cesty vězni převezmou kontrolu nad vlakem,stane se tento nezlomný muž, pevně věřící v právo a spravedlnost,jedinou šancí ohrožených cestujících.

Autor: stanko
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.12.2009
Ačkoliv film neni nijak originální, mě se   líbil. Pětice nebezpečných vězňů je   převážená vlakem jinam. Sice maji vlastní   vagon hlídanej policajtama, jenže taky komplice   mezi cestujícíma. Takže logicky netrvá dlouho   a vězni ovládnou celej vlak. Naštěstí je mezi   vězni jedna výjimka a tou je Luke Sinclair,   kterej se snaží cestující zachránit a podle   mě si vězení stejně vůbec nezasloužil. Tak   jak to teda nakonec dopadne? Mrkněte sami, je to   fakt hezkej film.
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.6.2008
Čekal jsem zase nějakou americkou příšernost   ve stylu novodobého Segala, ale byl jsem   příjemně překvapen. Film je sice trochu   nenáročný na zápletku, taky filmu chybí   moderní triky. Děj filmu a herecké výkony jsou   na velmi dobré úrovni.
jan
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.2.2008
Uprchlíci
Pětice vězňů má být přepravena speciálním   vězeňským vagonem napojeným na civilní vlak s   cestujícími. Všichni odsouzenci si odpykávají   mnohaleté tresty za těžké zločiny od masové   vraždy přes žhářství až po organizovaný   zločin. Výjimku mezi nimi představuje Luke   Sinclair (Dorian Harewood), který se do vězení   dostal, protože vzal spravedlnost do svých rukou   a zbil vraha své rodiny. Když vězni během   cesty převezmou kontrolu nad vlakem, stane se   tento nezlomný muž pevně věřící v právo a   spravedlnost jedinou šancí ohrožených   cestujících.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Eva Serofová

Serofová Eva

Naposled navštívené:
Eva Serofová

Serofová Eva