Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Urban Explorer

 
Čtyři mladí městští badatelé z USA, Jižní Ameriky, Asie a Evropy se po domluvě přes internet setkají v Berlíně, aby propátrali podzemní chodby po nacistech. Prostorem ilegální cesty labyrintem tunelů, kanálů a katakomb je speciální bunkr "Fahrerbunker" (Hitlerova podzemní garáž), zdroj mnoha legend, kde, jak očekávají, naleznou pozůstatky zakázaných nacistických nástěnných maleb. Když ale vůdce skupiny postihne tragédie, uvědomí si, že ne všechno jde podle plánu...

Autor: SvoKar
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Andy FetscherAndy Fetscher  
hraje:
Nathalie KelleyNathalie Kelley.....Lucia [27]   
Nick EversmanNick Eversman.....Denis [25]   
Klaus StiglmeierKlaus Stiglmeier.....Armin [60]   
Max RiemeltMax Riemelt.....Kris [27]   
Catherine de LéanCatherine de Léan.....Marie   
Brenda KooBrenda Koo.....Juna [28]   
Adolfo AssorAdolfo Assor.....muž v metru [65]   
Johannes KlaußnerJohannes Klaußner.....muž v metru [25]   
Andreas WisniewskiAndreas Wisniewski.....neonacista [52]   
scénář:
Martin ThauMartin Thau  
hudba:
Robert HenkeRobert Henke  
Steven SchwalbeSteven Schwalbe  
kamera:
Andy FetscherAndy Fetscher  
střih:
Andy FetscherAndy Fetscher  
trailer
Oficiální stránka:
www.urbanexplorer-them...
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Urban Explorer >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.11.2016
Starej "štázi" vrahoun v podzemí...
Solidní, napínavé pak i brutální. Kulisy   podzemí a jeho podivnosti to vše OK, ale po asi   cca 65 - 70 min. se to jaksi zvrtne a ztrácí to   logiku a jakous takous věrohodnost. A to je   velká škoda, jinak horor docela dobrej...
radegaster
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.11.2016
Odpad z Berlína
Brutálně stupidní megasračka z   Německa.Ufffffffffffffffffffffffffffffffff.   Berlínské podzemí skrývá jistě dodnes mnohá   tajemství, ovšem způsob jak s tím naložili   dementi ,rádoby filmoví tvůrci je otřesný.   Pětice jedinců , dvě lesby , jeden   "průvodce" asi místní adrenalinář ,   Venezuelka a její amant se neznají ale potkaji ,   tak už to chodí . Vidět zazděné nacistické   sgrafiti v jakémsi bunkru přece stojí za to,   nebo ne ?!? A Odinovu loď jakbysmet, že nikdo z   diváků ani tvůrců neví o co jde nevadí..   Když je bunkr zazděný jak může průvodce   vědět, ža tam jsou.. ty malby.On to není jen   adrenalín chlapík ale taky jouda kterému   nechybí znalosti a sebevědomí jak upadnout z   lávky kterou sám postaví, když na něj děvče   promluví a přivodí si zranění.. Lesby jdou   pro pomoc ale skončí v guláši místo mazlení   páč v tunelech řádí NDR úchyl který   Venezuelku a jejího amanta chce rovněž   naporcovat. Amant je však kluk šikovný a tak   rozšroubuje (v prstech!)postel kde ho   "štazi" dement přimknul   želízky.Drama začíná gradovat.Amant střelí   dementa a dá mu pár ran tyčí z konstrukce   postele ale pří vší hrůze a nelogičnosti jej   nedorazí, proč ? Tak třeba je to   sluníčkář..Dement se probere amanta stáhne z   kůže a jde po Venezuelce, velice   nehezké,brrrrr.Ta pronikne do metra. Na stanici   nejsou cestující ani kamery ale zato idioti ve   vagoně které dement který se převtělil do   revizora kontroluje jestli mají platne jízdenky   , když mezitím stačil sejmout jakéhosi   vandráka co půjčil Venezuelce kabát aby ji   nebylo moc vidět.Souprava zastaví a dement   ošklivu zastřelí, pardon , otočí ji hlavu   kolem krku páč kvér nestřílí...chytrolín   průvodce mezitím vyleze z nory pro odpad aby   utonul v nějaké stoce kde ho pak najdou   multi-culti dětičky z Berlína.Tuto brutál   sračku bez elementární logiky lze doporučit   jen někomu po lobotomii, vy ostatní se tomu   obloukem vyhněte.
Steawi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.5.2015
Čekal jsem obrovskou nudu a dostalo se mi   devadesátiminutového napětí. V první řadě   vyzdvihuji onen nacistický námět. Nehrálo to   nijak velkou roli, ale proč to neudělat   zajímavé. A k tomu dědovi. Ze začátku jsem si   říkal, jak tohle může nahnat strach? Na konci   to hodnotím tak, že bych ho potkat nechtěl.   Sebralo to moji stoprocentní pozornost a   stáhnutí kůže od pasu nahoru zabralo. Za mě   velké ano.
Omnibus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.11.2012
SÁM SI VAŘÍM, SÁM SI PERU, ŽE SE NA TO   NEVY... :-) Ale že to zvládal v pohodě,   dědek jeden šikovnej, soběstačnej. Plesnivej   jak letitej bezdomovec, odpudivě zanedbanej   Němčour, zřejmě starej kádr kdysi obávané   endeerácké STASI, ale pořád ještě chlap, co   má fakt páru. ... A to vaření, to ho docela   baví... Ale kde bere maso, když je „tam   nahoře“ taková drahota ? Radši nevědět!   Když si zážitkůchtiví mládežníci-cizinci   zaplatí místního mládežníka jako průvodce   stokami a tunely hluboko pod Berlínem s cílem v   jednom z mnoha bývalých Hitlerových bunkrů,   člověk nemusí být zrovna kinofil, aby odhadnul   další děj filmu. Čím si tenhle jinak   průměrný klasický podzemní horor, bohužel   také klasicky průběžně „vylepšovaný“   řadou klišé, zaslouží nadprůměrné   ohodnocení? Tím, že tam nepobíhá a mládež   nám nemorduje žádná přiblblá digitální   obludka, ani neetickými nacistickými pokusy   zakonzervovaní a nyní ožilí mrtví vojáci   wehrmachtu. Ne, nic takového. Slečny a mladíci   v nouzi potkají jen starého hodného pána... Na   takového byste klidně mohli narazit i vy. Nebo i   já – to když jsem kdysi, hodně dávno, v   Praze stavěl metro a po šichtě jsme s kámošem   zůstávali ještě dole a prolejzali technické   zázemí stanic metra a hlavně spleť tunelů   budovaných protiatomových krytů pro papaláše.   Malá rada pro přežití výletu do stok a   chodeb pod Berlínem: Vůbec tam nelezte! A když   už tam jste a strejda Armin vám pomůže se   zraněným kamarádem a pozve vás k sobě do   útulně zabydleného bunkru, rozhodně mu   nestrkejte nos do jeho osobních věcí v   otřískaných plechových šatních   skříňkách... Nebo vám to pěkně osolí ! A   to doslova: poté, co do vás odborně a s gustem   vrazí rezavou kudlu se mu dobrým nápadem   šibalsky rozzáří oči, zašmátrá v kredenci,   a do otevřené rány vám na krvácející   masíčko mrskne hrst kuchyňské soli...
Armin   byl svým způsobem sympaťák a škoda, že   tvůrci neufikli část zbytečné vaty z úvodu a   nedali víc prostoru tomu šílenýmu dědkovi.   Vsadil bych boty, že je to nějakej pokrevní   příbuznej lovce Micka Taylora z kráteru Wolf   Creek.
A já bych měl jedno velký přání.   Až přijdu do jejich let, chtěl bych se pořád   umět radovat ze života a bejt tak vitální   jako tihle dva originální drsňáci ... :-)
Reklama
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2012
V podzemí čeká smrt
Na tenhle super horor jsem dostal tip od   uživatelky hledaseniki, to znaméná že se mi to   bude líbit, pač máme hodně podobný filmový   vkus:)
Teď k filmu, napínavé je to hned od   začátku, i když chvilku trvá, než se to   pořádně rozjede. Už jen atmosféra oněch   podzemních tunelů je děsivá, a ten šílenej   dědek na kterýho tam narazí, toho bych nechtěl   potkat ani za bílého dne, hnusný zuby mu lezly   z huby až na mě:) Je pravda, že postavy se   občas chovají nelogicky, ale to k těmhle   filmům patří, kdyby se ta nechovaly, nebylo by   na co koukat...akorát tý krve mohlo být   více...Také jsem na to koukal v noci a to má   potom grády.Fandům hororů vřele doporučuju:)   Já byl spokojen a dávám 80% :-D
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.6.2012
Urban Explorer
Na tehle německý horor jsem se těšila i   přesto, že nejsem velký fanda německých   filmů. A včera jsem měla možnost tenhle film   vidět podotýkám, že jsem se na něj koukala v   noci a ona atmosféra ve filmu na mě hodně   slušně působila. Zajímavá kombinace lidí -   Američan, Němec, Venezuelanka, Korejka a   Francouzka se vydávájí do berlínských   katakomb aby se dotali do místnosti zvané   Fahrerbunker. Pokud máte za to, že se zde   objeví nějací hybridi či jiné stvůry tak to   se šeredně mýlíte, protože zde čeká něco   úplně jiného. Hlavní hrdinové si vedou   poměrně slušně a už když jsem si začínala   myslet, že přece jen nebudou jednat hloupě ,   bohužel se tak stalo, což je opravdu škoda,   protože jinak bych hodnocení filmu vytáhla   ještě o něco víc. Musím říct, že jsem byla   překvapená herci, kteří hloupě   nepřehrávali, jak tomu bývá v podobném   žánru, jinak za zmínku stojí hudba, která se   skvěle hodí k místu. Co se týče záporáka z   toho jsem byla nadšená, ten chlap dělal divy a   sám o sobě vypadá hodně strašidelně. Víc   není potřeba se rozepisovat, tenhle chlap stojí   za vidění. Ani bych nečekala, že v této době   narazím ještě na kvalitní horor , ale tenhle   Urban Explorer byl překvapením.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih27946minih27946Očistec (1999) 
Purgatory n
minih42060minih42060Chlapci a chlapi (1988) [TV seriál] 
Chlapci a chlapi n
minih34126minih34126S.W.A.T. – Jednotka rychlého nasazení (2003) 
S.W.A.T. n
minih24946minih24946Tajný agent Jack T. (1997) 
Fire Down Below n
minih37094minih37094Jurský svět (2015) 
Jurassic World n
minih42970minih42970Harry Potter a Fénixův řád (2007) 
Harry Potter and the Order of the Phoenix n
minih86654minih86654Nepřítomnost (2011) 
Absentia n
minih41717minih41717Saw 3 (2006) 
Saw III n
minih32884minih32884Solaris (2002) 
Solaris n
minih121475minih121475Savaged (2013) 
Savaged n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Urban Explorer (2011)Urban Explorer (2011)Urban Explorer (2011)Urban Explorer (2011)
Reklama