Cerven
ohodnotit

Útok na Železné pobřeží

Attack on the Iron Coast

Další název:
Operace vzteklý pes
Rok:
1968
Délka:
89 minut
„Spojenci mají za úkol zlikvidovat odolnou německou námořní pevnost na francouzském pobřeží.“

Obsah filmu Útok na Železné pobřeží

 
Major Wilson má pocit, že selhal, jeho jednotka byla při pokusu o vylodění na pobřeží Francie, obléhané německými vojsky, zmasakrována, nyní má Wilson příležitost dokázat, že zvládne prolomit Hitlerovy linie a dobýt Železné pobřeží, jeho cílem je pro Němce strategicky významný bod, přístav Le Claire. Wilsonovi vojáci projdou tvrdým výcvikem, Královské námořnictvo dodá flotilu, místo torpédoborce však Wilson dostal starou minolovku. Wilson ví, že ho někteří z důstojníků považují za neschopného šílence, který má na rukou krev stovek vojáků, a proto operaci Mad Dog bojkotují. Během výcviku se několik vojáků zraní, mezi nimi i Wilsonův přítel...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.7.2014
Průměrný válečný film o útoku komanda   Angličanů na francouzský a německý válečný   přístav. Jako obvykle je to akce téměř   neuskutečnitelná, ale je jasné, že se akce   komandu povede. Líbil se mí útok na přístav,   to je však na film trochu málo, že by byli   Němci tak naivní a nechali si takhle zničit   důležitou základnu?
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.4.2013
Průměrný starší válečný snímek,první   polovina filmu nic moc nezáživná a nudná ale   od té doby co nastoupí na loď začíná být   film napínavější a na závěr válečná bitva   je skvělá.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Útok na Železné pobřeží (1968)Útok na Železné pobřeží (1968)Útok na Železné pobřeží (1968)Útok na Železné pobřeží (1968)
Reklama