Cerven
ohodnotit

V zemi krve a medu

In the Land of Blood and Honey

Další název:
V krajine krvi a medu
Rok:
2011
Délka:
127 minut
Popis / Obsah / Info k filmu V zemi krve a medu
Film V zemi krve a medu vypráví příběh Danijela (Goran Kostic) a Ajly (Zana Marjanovic), dvou lidí z odlišných stran brutálního etnického konfliktu. Danijel je voják bojující na straně Srbů a Ajla je Bosenka držená v zajateckém táboře, na který Danijel dohlíží. Tihle dva se poznali ještě před válkou a jeden u druhého mohli naleznout vše, co kdy hledali, lásku nevyjímaje. Ale poté, co do jejich životů zasáhne ozbrojený konflikt, začne jejich vztah a pevné pouto slábnout, názory se stále více odlišují a oddanost se pomalu vytrácí. Tento snímek líčí neuvěřitelně dojemnou, morální a hmotnou daň, kterou si válka vybrala jak na jedincích, tak i na lidstvu jako celku.
DVD Magic Box 2012


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu V zemi krve a medu
Silný dramatický príbeh sleduje, ako vojna ovplyvňuje morálku a emócie ľudí. Danijel a Ajla sú milenci, juhoslovanská vojna ich však rozdelí. Danijel slúži ako dôstojník v srbsko-bosnianskej armáde, Ajla sa ukrýva pred brutálnymi nepriateľmi. Milenci sa opäť stretávajú, keď Danijel velí jednotke, ktorá Ajlu odvlečie do zajateckého tábora. Snímka bola nominovaná na Zlatý glóbus
ArtFilmFest 2012


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu V zemi krve a medu
Režijní debut herečky Angeliny Jolieové se soustřeďuje na to, jak válka ovlivňuje morální a emotivní stránku jedinců. Danijel a Alja jsou milenci, bosenský konflikt je však rozdělil na opačné strany. Zatímco Danijel slouží jako důstojník v srbsko-bosenské armádě, Alja se ukrývá v bytě se svou sestrou. Pod vlivem konfliktu projde jejich vztah změnou, co je dříve spojovalo, se pod tíhou okolností vytrácí. Milenci se opět setkají, když Danijel velí jednotce, která Alju odvleče do zajateckého tábora. Snímek byl v letošním roce nominován na Zlatý glóbus a uveden na filmovém festivalu v Berlíně.
Febiofest 2012


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Sisi

00:35 - 01:25

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Dalgliesh

00:15 - 01:05

20 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

00:35 - 01:30

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:40 - 00:50

55 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Reklama