Cerven
ohodnotit

Vánoce v paláci [TV film]

Christmas at the Palace

Další název:
Der König und die Eisprinzessin; Vianoce v paláci
Žánr:
Rok:
2018
Délka:
84 minut

Obsah filmu Vánoce v paláci

 
Během plánování vánočního krasobruslařského představení v království San Senova se choreografka Katie zamiluje do krále Alexe. Dopustí však obyvatelé San Senovy, kteří pokorně ctí tradice, aby se jejich král oženil s cizinkou?

Bývalá profesionální krasobruslařka Katie (Merritt Pattersonová) je najata králem San Senovy Alexanderem (Andrew Cooper), aby pomohla jeho dceři s vánočním krasobruslařským představením. Když Katie začne trávit čas na zámku, pocítí k sobě s králem vzájemné sympatie a nakonec se do sebe zamilují. Dopustí však obyvatelé San Senovy, kteří pokorně ctí tradice, aby se jejich král oženil s cizinkou?

HBO Europe

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
16:9
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Vánoce v paláci >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.2.2019
Další pohádka o dívce, která získá srdce   mladého a smutného krále. Tentokrát zabaleno   do vánočního hávu plného sentimentu a   vzpomínek na blízké bývalé i současné a   navíc střihnuté oblíbeným americkým sportem   krasobruslením. Nemožné dialogy, vždy se   uděje ta správná náhoda, fiktivní pidi   království San Senova, kolikrát už tento   paskvil a královských a knížecích rodinách v   televizi proběhl? Nestačí, že je mladý král   plný mindráků, ale zrovna tak jeho desetiletá   dcerka to podělila. Z toho je má dostat   krasobruslařská choreografka a trenérka Katie,   do které se chcípák zamiluje. Možná, kdybych   film viděl o Vánocích, byl bych   shovívavější, ale teď poslouchat jenom:   tradice, tradice, tradice, je na... (nic).


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Vánoce v paláci (2018) [TV film]Vánoce v paláci (2018) [TV film]Vánoce v paláci (2018) [TV film]Vánoce v paláci (2018) [TV film]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rebecca Franchione

Franchione Rebecca

Skip Collector

Collector Skip

Mezi světy (Between)

Mezi světy
Between

Naposled navštívené:
Rebecca Franchione

Franchione Rebecca

Skip Collector

Collector Skip

Mezi světy (Between)

Mezi světy
Between