Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Varování

 
V malém městečku v Oregonu, na polích Joe Vossimera (Stephen Baldwin) se začínají objevovat tajemné kruhy v obilí. Když Joeův bratranec Layne (A.J.Buckley) se svými pěti přáteli ze školy a místní šerif Willingham (Billy Zane) uvidí tajuplné obrazce, podlehnou nevyzpytatelné hrůze, jakou ještě nikdy v životě nezažili. Úzce spjatá skupina zoufale utíká před děsivými důsledky svého objevu a najednou zjišťují, že kruhy nejsou nevinnými znameními, ale vražedným VAROVÁNÍM! (oficiální text distributora)

Autor: ferrumferrum1
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[Video]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Varování >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hvezdyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.6.2009
V podstatě (i když už okoukaný) je to skvělý   námět. Tvůrci se však nyvybředli z průměru.   Poněkud už starší studenti, zase jich je   šest, vyrazí na odlehlé místo od civilizace.   Jím je osamělý dům uprostřed kukuřičného   pole, kterému asi chybou překladu furt říkají   obilí. Nedávnu tu došlo k nehodě a k úmrtí.   Zemřel bratranec (bratr) jednoho z hrdinů. Je   třeba vyřídit pozůstalost a domek prodat.
V   této americké díře (hned vedle je městečko)   se však děje cosi divného. Kruhy v obilí.   Pozor to pole je stále kukuřičné. Ponechávám   stranou to, komu to pole patří a proč zrovna na   tomhle blbém místě ten dům stojí.
Naši   šestici hrdinů ohrožuje cosi neznámého. A   nenarodilo se to na matičce Zemi.
I když   obdobné téma bylo zpracováno už mnohokrát,   toto videové se mi docela líbilo.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama