Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Varovný signál

 
Při oslavném fotografování skupiny vědců, která přišla na významný objev ve společnosti Biotecs Agfronomics, dojde k nehodě. Na podlaze se octne zkumavka s nebezpečným obsahem, kterou fotograf nevědomky rozšlápne. Právě při fotografování si vědci sundají z obličeje ochranné masky. Firma se zabývá genovým výkumem pro vylepšení způsobů pěstování užitkových rostlin. Po této nehodě se za malou chvíli v místnosti bezpečnostní služby objeví varovný signál. Část budovy je zamořena. Vedoucí bezpečnostní směny Joanna Morseová přesně podle předpisů uzavře celou budovu. Několika zaměstnancům se ještě před uzavření budovy podaří uprchnout. Fotograf...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Varovný signál >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hugin
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.5.2012
Při fotografování vědeckého týmu se rozbije   zkumavka s nebezpečnou látkou (asi je běžné   nechat ji jen tak povalovat), a dochází k   nákaze. Přes veškeré pokusy se nedaří   nalézt účinnou protilátku a lidé ve   vědeckém komplexu začínají umírat. Potud   toleruji. Pak ovšem mrtví začínají ožívat a   propadají vražednému šílenství. Bakterie kam   se podíváš. Toto samotné by stačilo k tomu,   označit film jako odpad. To však nebylo zdaleka   všechno. Nezbytné lhaní médiím, neschopná   armáda a pár ukřivděných outsiderů.   Vesničané přemůžou, prakticky bez výstřelu,   elitní vojenskou jednotku, zajišťující   nešíření nákazy, a záchrany nakažených, v   budově izolovaných lidí, se ujme sám velký   šerif. Nejprve se dostane do přísně   zabezpečené budovy, poté, s pomocí manželky   (která není vědkyně, ale dělá ostrahu)   vyvine vakcínu (tak účinnou, že léčí během   několika sekund), vcelku bez problémů   zpacifikuje šílence (vyléčí je), všechny   zachrání a vyvede ven. Poté společně s   manželkou v klidu odcházejí na snídani. Tak   trochu Kmen Andromeda říznutá zombíkama.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.1.2012
Film, který bohatě stačí vidět   jednou.Zařadil bych to do odvětví filmů o   zombících, ale mezi ty slabší.I když zase   nápad mluvících a dokonce myslících zombíků   nebyl špatný a dalo se to léčit.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.3.2011
Americký sci-fi film na točil Hal Barwood v roce   1985. Na dnešní dobu trochu naivní příběh z   chemické laboratoře, kde smrtelné bakterie   způsobí ohrožení všeho osazenstva. Odvážný   šerif vnikne do objektu a zachrání, co může.   Více než dobré herecké obsazení: Kathleen   Quinlanová, Jeffrey De Munn, Sam Waterston,   Yaphet Kotto, Richard Dysart, G.W.Bailey, Jerry   Hardin, co víc si přát.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Varovný signál (1985)Varovný signál (1985)Varovný signál (1985)Varovný signál (1985)
Reklama