Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Ve městě

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2012
Jeden z nejlepších   muzikálů, který byl kdy   natočen. Oceňuji   vypíchnutí tanečních a   pěveckých čísel, zatímco   mluvené sekvence jsou   upozaděny. V tanci vyniká   Gene Kelly a Vera-Ellen, ve   zpěvu Gene a Frankie. Tři   námořníci procházejí   velkoměstem, zpívají a   tančí. Lze jen dále   upozornit, že k postavám   tří námořníků se v roce   1955 vrací režisér Stanley   Donnen a Gene Kelly ve filmu   "It´s Always Fair   Weather".
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.10.2012
Z průměru se rozhodně   vymyká Kellyho tanec a   Sinatrův zpěv, výborná je   také úvodní píseň tří   námořníků, ale rušila mě   postava třetího námořníka   Ozzieho, který mi nebyl   sympatický a emancipovaná   taxikářka. Vyděsila jsem se   u scény na Empire State   Buildingu, nějak moc živě   jsem si představila tu   výšku. Humor vyvažoval   slabší místa, hlavně ve   chvílích, kdy jsem se   začínala nudit v delších   tanečních scénách. Přeci   jen více preferuji zpěv   před tancem.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama