Cerven
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Komentáře k filmu Ve velkém stylu

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.5.2011
Výborná komedie se   skvělými výkony bývalých   hvězd Hollywoodu. Líbí se   mi nápad vyloupit banku,   stejně jako jejich   rozhodnutí, že je jedno   čekat na smrt ve vězení   nebo na svobodě. A navíc si   ještě naposledy užít   adrenalinu a načerpat další   energii do zbytku života.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.4.2018
Tři přátelé v důchodovém   věku nudící se v parku a   nápad vykrást banku. Tak   nějak emocionálně smutný   příběh o podzimu života a   touze si to udělat nějak   lepší. Že svůj nápad   vyplní nemůže být pochyb a   že si to náležitě užijí   ani nemluvě, ale když smrt   začne u některého z nich   klepat na dveře, už to   dostává zcela jiný ráz.   Art Carney, Lee Strasberg a   George Burns své role   rozehráli tak výjimečně   skromně a energicky   zároveň, že vznikl   úsměvný snímek v celé   své podstatě. Pozná někdo,   že například Georgovi   Burnsovi bylo v době   natáčení 83 let? Klobouk   dolů. Na dnešní dobu je   však tempo celého, jinak   dobře rozvinutého, dějství   už poněkud pomalé a tím i   místy bohužel nudné. Ale je   to klasika, tak co. Je třeba   na to vzhlížet okem   shovívavým, jinak snímek   nelze správně pojmout..
Snura
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Starší komedie mají své   kouzlo, oplývající   laskavým a inteligentním   humorem. Obejdou se bez   vulgarit a fekálii a přesto   pobaví mnohem více. Nebo   právě proto. Tahle komedie   mě nenudila ani trošku a   třem nudícím se   důchodcům, kteří již   nechtěli jen tak vysedávat v   parku a krmit tam holuby, jsem   na cestě za   "zločinem" držel   palce.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Storm Warning

Storm Warning
Storm Warning

Naposled navštívené:
Storm Warning

Storm Warning
Storm Warning