Cerven
ohodnotit

Věčný svit neposkvrněné mysli

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Rok:
2004
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
12.8.2004
„Trápí vás vzpomínky na nešťastnou lásku? Nechte si vyčistit hlavu!“

Komentáře k filmu Věčný svit neposkvrněné mysli

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 46
Chrustyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Romantický, vtipný,   origininální, skvěle   zahraný, do detailu   promyšlený. Nevím co o tom   říct. To se prostě musí   vidět.
Tom_Hardy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2007
Proč si hrát na to, že   partner musí být dokonalý?   Vždyť jsme jenom lidi a   není důležité žít v   dokonalém světě, ale žít   s někým v tom našem.   Charlie Kaufman to moc dobře   ví a jeho Věčný svit   neposkvrněné mysli je   krásnou ukázkou toho, jak   <b>moc</b> stojí   za to bojovat o tuhle   skutečnou, nepřikrášlenou   lásku
Faye
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.9.2007
Přiznávám, měla jsem   strach. Na jednu stranu jsem   se těšila na další   nádhernou šílenost ve stylu   „V kůži Johna   Malkoviche“ na druhou stranu   mě děsilo obsazení hlavní   role ... nesnáším   „humorné“ škleby Jima   Carreyho. Nezbývá než   konstatovat, že Jim Carrey   mě velice mile překvapil a   tímto se mu hluboce   omlouvám. A poučení z filmu   ... radost ze života zřejmě   spočívá v našich   šťastných minulých   časech, v naších   vzpomínkách. Nemazat!!!
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.12.2008
Jak uz jsem psal u Čísla 23   nekomedialni filmy Jima jsou   vyborne.. zaujmou, maji skvele   zapletky a jedou az do konce s   napjetim ci rozuzlenim. U   Vecneho svitu neposkvrnene   mysli tomu neni jinak. S Kate   se vyborne doplnuji...
orlro
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.9.2009
Skvělý výkon Jima Carreyho,   kterého jinak vážně   nemusím, technicky perfektní   přecházení mezi různými   dimenzemi Joelových   vzpomínek a úžasná   zasněžená pláž...
BlackElvis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Nejkrásnější a nejlepší   film roku. Mezi nominovanými   na Nejlepší film mi bohužel   nějak unikl. Akademie   ztrácí dech. (9. místo v   mém top ten)
Myshitchka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2005
Další z filmů s velkým F.   Nechapu jak nekdo mohl vubec   takovej film natocit, nevim   jestli je lepsi scenar,   kamera, strih, rezie nebo   herecky vykony, misto toho   spekulovani se na to kouknu   potreti:)
ondrech
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2008
Jim Carrey je skvely herec,   ktery krome debilnich   blaznivych komedii dokazet   zahrat i psychologicke a   charakterni role(kdo nevidel   Vecny svit, Truman Show a Muze   na Mesici, nevi 70% uzasneho   herectvi JC). Perfektni   scenar, skvele zpracovani,   detaily... Film, ktery se musi   videt, protoze opravdu stoji   za to.
derryl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2004
Bomba!
Unikátní kombinace romance a   velmi vtipné komedie, jež si   nehraje na tzv. lepší film a   je svá, to se musí nechat.   Zároveň si zahrává s   našimi city. Nepředvádí je   v absurdních situacích, ale   vláčí je všedním   životem, povinostmi i   tužbami. Nápaditá zápletka   je přirozená, až se zdá,   že jsme ji už všichni   zažili, a mohu potvrdit, že   bych možná (za určitých   podobných okolností) jednal   stejně.

V tom   je právě scénáristické   eso Charlie Kaufman   vynikajcí: všední situace   zaobalit tak, aby vypadaly   unikátně a hlavně   uvěřitelně. Svit je tím   pádem film opravdový, ale   hlavně (jako romance)   nevšedně a báječně -   pohádkově úchvatný. Jeden   z mých nejoblíbenějších   filmů - romancí (spolu s   Casablancou, ano, Casablancou,   tak mě to dostalo).

Na závěř musím   vyzdvihnout výkony hlavních   hrdinou, Joela a Clementine v   podání Jima Carreyho a Kate   Winslet. Tento filmový pár   měl opravdu neuvěřitelně   skutečný náboj a kouzlo.   Ano, jiskřilo to mezi nimi.   Doufám, že se oba dočkají   nějaké nominace či ceny,   že ano, páni akademikové
paxo44
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.6.2005
Geniálny film geniálného   scénaristu, čo viac dodať?   Snáď len to, že Carrey nám   všetkým dokázal, že je   naozaj herec.
Pjotra108
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2010
Musím se hodně krotit, abych   nepřidala sáhodlouhý   komentář, který by tento   film vychvaloval až do   nebes:) Faktem zůstává, že   je výjimečný, snad po   všech stránkách: výtvarně   skvěle zpracován, použity   zajímavé techniky,   výjimečné herecké   obsazení, skvělý námět s   dějem, který se odehrává v   hlavě při mazání   vzpomínek, výjimečný i   soundtrack. Pro některé je   překvapením skvělý výkon   Jima Carreyho, kterýho   nedělá pitoreskní obličeje   a vlasy Kate Winslet vám   pomůžou orientovat se v   čase (to není kritika   jejího hereckého   nadání,ale hraje skvěle,   jakbyne když ji za to   nominovali na Oskara). Komu se   ten film nelíbil (?!?!?!)   měl by si snad sednout do   kouta a pořádně se   zamyslet:)
mefiska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Po shlédnutí tohoto filmu   jsem si po dlouhé době   řekla, že jsem nezabila dvě   hodiny svého života   čučením do monitoru.   Úžasná zápletka, nutnost   přemýšlet a   nepřehlédnutelný výkon   herců. Opravdu velmi   povedený snímek. Je to také   dobrá šance jak vidět Jima   Careyho v jiných než   komických rolích, tato mu   snad sluší více.   Doporučuji shlédnout tento   film.
x.jita
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2006
stojí za to!
Věčný svit, je jeden z   těch filmů, kdy ještě   deset minut po jeho skončení   budete sedět přikovaný k   židli a přemýšlet, že by   vůbec nebylo někdy špatný,   aby to taky takhle fungovalo v   reálu.
Ale   nedoporučuju těm, kteří   jsou zrovna po špatném   rozchodu.
lucymat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.2.2013
Jim velmi pěkně překvapil a   Kate jednoduše zazářila.   Jako pozorovatel se   neubráním jednomu velkému   "wow". Snímek si   zaslouží víceré   zhlédnutí, protože skoky z   reality do jiných dimenzí   nemusí působit ihned zcela   jasně. Myslím, že kdyby   erasers působili v našem   světě, jednalo by se o   profesi se zlatým dolem.
jonny.net
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.3.2012
No jak všichni píšou,   druhé shlédnutí krásně   vykreslí příběh, který   jste při prvním možná   dobře nechápali kvůli   skocích v čase... opravdu   pěkné ;) doporučuji nejen   kvůli krásné Kate Winslet   ale hlavně kvůli tomu jak se   její příběh s Jimem   Carreym, který mě výkonem   opravdu mile překvapil,   krásně vrátí a spojí při   každém shlédnutí.
decepticon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.6.2012
Az na miestami nevhodnu hudbu,   velmi dobry film, ktory ale   kazdy nerozdycha...

/x.2010?/ cz dabing   Tvůrčí skupina Josefa   Petráska pro Hollywood   Classic Entertainment v roce   2004
/19.6.12/ -=-
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Tak tento film mě hodně   zaujal, zajímavé pojetí   osudové lásky, skvělé   výkony hlavních hrdinů a   hlavně šťastný konec.
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.9.2008
Výborný námět a scénář.   Myšlenka že ikdyž si   necháte vymazat pamět tak   stejně najdete toho samého   je velmi kouzelná.
Sanchez
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.2.2007
Velmi pěkný film   pojednávající především   o lásce a zapomnění a také   jednom futuristickém stroji,   který dokáže s pomocí   lidské ruky mazat určité   vzpomínky ze života.   Začátek je sice poněkud   zmatený, ale později do sebe   kousky skládanky nádherně   zapadají a to donutí   popřemýšlet i po   shlédnutí tohoto   vynikajícího díla.   Překvapivě perfektní   herecký výkon J. Carrey-ho,   který dokázal, že dokáže   zahrát i vážné role a ne   jen střeštěné komedie.   Celkový dojem z filmu   dokáže být velice silný.
nash
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.2.2005
Velmi originální film, něco   takového sem opravdu ještě   neviděl. Přesto že je to   hodně divný, tak to má   takový kouzlo, že dávám   devět bodů. A to pokud je   pravda, že napodruhý je to   ještě lepší, tak už se   vážně těšim.
lucy.v
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.2.2012
K tomuhle filmu jsem se   dostala tak trochu obráceně.   Čirou náhodou jsem jednoho   dne přepla na jeho konečnou   část, viděla jsem z ní cca   3 minuty a zas jsem to rychle   přepla pryč, protože ta   chvilka mě tak zaujala, že   jsem film chtěla vidět   celý. V té době jsem si   Kate Winslet spojovala spíše   s Titanicem a Jima C. s   Maskou, ale tady měli úplně   jiné role a sedly jim   skvěle!
Rozhodně mi   to nepřišlo jako romantická   komedie, když tak koukám,   pod jakým žánrem je to tu   uvedené. Podle mě to je film   hodně o psychologii,   vztazích a hraje si s velice   zajímavou myšlenkou, co by   se mohlo stát, kdyby si   člověk mohl nechat vymazat   kus paměti. Pěkné téma a   dobře zpracované.   Doporučuji všem!
Mr.Kluzo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.12.2007
Po shlédnutí tohoto filmu si   musím poopravit svůj názor   na Jima Carreye, kterého jsem   měl zaškatulkovaného jako   šklebícího se ťulpase.   Velice příjemně mě v tomto   filmu překvapil. Děj filmu   se jeví až téměř do   samotného konce zmatečný,   aby se v závěru vše   vysvětlilo a pochopili jste o   co v tomto filmu vlastně   šlo. A rázem se vám film   dostane do jiného úhlu   pohledu a máte chuť si jej   pustit ještě jednou, abyste   si vychutnali to, co vám v   průběhu prvního sledování   uteklo, protože to bylo   "zmatené" a vy jste   nechápali o co jde.
Stegr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.10.2008
Tak tohle jsem ale vůbec   nečekal! Naprosto   originální film o lásce,   vyšperkovaný výbornými   hereckými výkony (Jima   Carreyho nemám rád, ale tady   mě dokázal bezmezně   přesvědčit, že je to pan   Herec). Zezačátku film   vypadal mile, ale obyčejně,   pak jsem se v ději úplně   ztratil a moc mě to nebavilo,   ale když jsem konečně   pochopil, o co jde, byl jsem   pohlcen...
arciking
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.7.2011
No, splácaný je to dohromady   všelijak a mraky věcí bych   si tam představoval jinak,   ale něco zvláštního to v   sobě má, což samo a sobě   stačí na úctyhodnejch 90%.   Hodně dobrý.
alus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.2.2008
krásná ukázka rafinovanosti   autorů, kteří donutí   diváka podívat se znovu.   Díváte se díváte,   nechápete a až na konci   filmu vám vše dochází a s   úžasem shledáváte , jak   vše do sebe zapadá. Ono to   tak snad i někdy je , že ti   dva jsou si prostě souzeni...
aduliatko
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2007
aduliatko
krasny film, ktory hovori o   laske, ktoru nedokaze znicit   ani zmazanie spomienok.   vyborny herecky vykon Jima   Carreyho a Kate Winslet drzal   film pohromade i ked niektore   veci sa mi zdali byt trosku   prehnane, ako napriklad ked   Joel pobehoval zo svojich   terajsich spomienok k tym, ked   bol dieta a Clementine sa   menila na osoby z jeho   detstva.
Shmick
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Až se podívám na Věčný   svit jsem se dlouho těšil. A   překonal moje očekávání,   které byly celkem vysoké.   Carrey zde potvrzuje svůj   herecký talent. Wood také   přesvědčivě zvládá svůj   part. Věčný svit má velmi   příjemnou filozofickou   poetiku. Je to film plný   fantazie, lidských vztahů.   Film, ve kterém je hranice   mezi realitou a vzpomínkou   velmi tenká. A také   konečně originální pojetí   tématu, kde postavy ztrácí   a zase nalézají pamět.
Worech
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.3.2011
/
S úsměvem ke komentáři   níž-tento film není komedie   šklebícího se zeleného   maniaka. Tento film   je...nečím tak zvláštním,   že se to nedá specifikovat.   Lze jen napsat-zkuste ho.   Stojí za to )i kdyby Vám   zanechal mysl neposkvrněnou(
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.11.2012
Moc povedený film s   perfektním hereckým   obsazením. Jim opět   dokázal, že není je   skvělý komik. Ve filmu se   zajímavě snoubí usedlost s   vzrušením, spád děje a   zastavení. Celkově vše moc   povedené přitahující,   nutící k zamyšlení.   doporučuji
mikee007
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.4.2018
Jim Carrey
tento mistr gumového   obličeje už několikrát   dokázal, že má mnohem na   víc, než se jen   pitvořit.
Ve snímku   Věčný svit neposkvrněné   mysli opět dokazuje, že je   také dokonalý charakterní   herec. Tentokrát jde však   opravdu až na dřeň a z jeho   výkonu někdy až mrazí.
Vidím zde označení, že   jde o romantickou komedii. Tak   to ani náhodou vážení.   Smíchy se u tohoto filmu   rozhodně prohýbat nebudete.   Spíš se zamyslíte. A   možná i sami nad sebou...
huron
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2006
Jim Carrey opět předvádí,   že pokud nemusí dělat   ksichtíky jako v "Blbý   a blbější" nebo   "Ace Ventura", je   skvělý, vlastně   vynikající herec. Tento film   je vlastně puzzle a pokud   nějaký kousek vypadne, obraz   dohromady neposkládáte; můj   obdiv patří režisérovi za   to, že mě nenásilně   přinutil každý kousek si   zapamatovat, abych později   moc nemusel uvažovat nad   tím, kam patří.
Naki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2013
Poprvé jsem byl na vážkách   a koukám nebyl jsem sám. Pro   tento film musíme mít   papíry na hlavu. Nečekal   bych od Jima Carreyho tak   silný drama. Nevím pořád   co si mám myslet, není to   ledajaký film. JoeL, nás   všechny co jsme viděli film,   vtáhl do svých vzpomínek a   myšlenek. Každý z nás jsme   se v nich hledali a většina   z nás se tam určitě našla.   Vidíme jak je silná láska   přes všechny nehezké a   nepříjemné věci, co jeden   pár potká... Každý z nás   si položme otázku...   Věříme v OSUD ? Já ano.
Kristi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.3.2005
Věčný svit bych nazvala   originálním filmem se   skvělým příběhem. V   některých scénách jsem   však byla zmatená a   nevěděla, proč a jak se to   stalo. Možná to byl i   záměr :-) Můžu ho však   doporučit.
aribary
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.2.2010
Nesnáším gumové xichty   Jima Carryho a jeho druh   šklebícího humoru mne   vadí,ale tenhle film mne   velmi překvapil jeho   plachostí a citem.Ten   zatracenej chlap by se měl na   ty připitomělé komedie   vykašlat a hrát takovéhle   role a už by měl dávno   Oskara.Napsat o tomhle   filmu,že je to romantická   komedie je pěkná   pitomost.Tenhle film je mnohem   hlubší a nezasmějete se ani   jednou a přesto Vám to   nebude vadit,přotože má   velmi svěží tempo a   prolínající se   minulost,současnost a   budoucnost Vás bude nutit   přemýšlet.Kate jako druhá   hlavní postava filmu také   nebyla špatná,jen bych si do   její role asi představil   někoho komu bych tu její   ztřeštěnost víc věřil.
jap
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.12.2008
Nevím jistě jestli snímek   nazvat komedií, upřímně   řečeno míst pro zasmání   je velmi málo. Nicméně film   se mi líbil, ale asi bych ho   řadil někam na pomezí   dramatu. Jim znovu dokázal,   že bravurně zvládne   jakoukoliv roli a nemusí to   být zrovna bláznivá   komedie. Stejně tak Kate,   která své kvality již   několikrát prokázala. V   tomto snímku však mohla   více rozehrát svoji škálu   hereckých schopností. Vřele   doporučuji. Je to vlastně   tak trochu bizardní   ztvárnění současného   světa s jeho problematikou   partnerských soužití:-)
Snape
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.6.2008
Asi jsem ignorant, ale tenhle   film me moc nenadchnul. Prislo   mi, ze scenar je prilis   komplikovany a casto je na   hranici srozumitelnosti. A to   jsem se soustredil :)
luongovae
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.9.2007
Nějak takhle si představuju   depresi a surrealický   příběh osudové lásky. Jim   Carrey se objevuje v úplně   jiné světle než je   všeobecně znám. Nyní jsme   neviděli muže s gumovým   ksichtem, ale velmi schopného   herce.
adelkasprdelkas
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Mám velkou fantazii, ale pro   tento film si ne, není   špatný, ale nepříliš   srozumitelný. Alespoň jinak   geniální Jim Carrey se   objevil v trochu jiném   světle.
Cash89
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Matoucí úvod a vlastně   celý děj filmu. Dlouho se   rozkoukáváte a někteří se   za celý film nerozkoukají.   Film je nutné velice   pečlivě sledovat a skládat   si pro sebe jednotlivé   dílečky tak, jak mají (a   jdou) za sebou. Po   strhujícím závěru filmu,   kdy čekáte poslední díl,   který nakonec nepřijde,   zůstanete s otevřenou myslí   a přemýšlíte...Ale u   tohoto filmu bych rád znal   odpovědi.
Ostrovan
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.9.2014
Marně přemýšlím, o čem   ten film vlastně byl.
Co si pamatuju? Pozor,   spoilery!
Seznámili se   dva   "mimozemšťané" ve   světě, kde je možné   vymazat člověka ze   vzpomínek a protože jsou   impulzivní, tak to udělali,   aby pak zjistili, že to   vlastně nechtěli udělat a   udělali to jen proto, že   jsou impulzivní. A tak se   rozhodnou, že to vlastně   nechcou.
Ne, děkuji.
mikee
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.9.2007
Skvělé herecké výkony Kate   Winslet i Jima Carreyho ,   zbytečně dlouhý proces   mazání paměti , trochu   chaotické skoky v čase , no   nevím možná při   opětovném shlédnutí to   uvidím jinak
volam.sa.pistik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.3.2012
Niekdy by človak aj dačo radšej zmazal
Začiatok ok. Carey vo   vážnej úlohe taktiež ok.   Ale ako film postupoval,   skĺzaval do nudy a totálneho   chaosu, ktorý mi nič   nehovoril a bol som rád, že   bol i koniec. Neviem, ale mne   to príde ako ďalšia   pseudo-psychologická dráma,   ktorá si hrá na viac, než v   nej potenciálu drieme.   Myslím, že by tvorcovia   nemuseli niekedy preceňovať   svoje sily a schopnosti.   Podľa mňa o ničom
Ramilie
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.6.2020
Nesmělý ťulpas se zamiluje   do výstřední mrchy, která   se vůbec neumí chovat a je   vyšinutá. Divný scénář,   divná hudba, nudné   dialogy... připadalo mi to   jako nějaký špatný sci-fi   dokument ze 70. let chvílemi.   Musela jsem přeskakovat   pasáže, jestli to náhodou   dál nebude lepší... nebude.   Opravdu podivný film.
enejčel
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.7.2015
Začátek je na pochvalu.   Samotná postava Jima Careyho   nás zavede do jeho života.   Zjistíme, že je sám.   Seznámí se s jednou holkou   (Kate Winslet) a příběh se   rozjíždí. Snímek je na   půl sci-fi, to mi nevadí,   ale zpracování ano. Co mi   vadilo nejvíc byla ta   strašná hudba. Hlavně v   sekvencích, kdy já osobně   bych potřeboval klid, jako   třeba dialogy mezi různými   postavami. Jak nazvat dialog,   do kterého se neustále   vměšuje nějaká šílená   hudba? Scénář mohl na   takovýto námět být daleko   lepší, ale to by nesměl   mít v ruce propisku Charlie   Kaufman. Scénáristický   neboštík. Spousta scén ve   filmu mi přišla přetažená   a nedodělaná. Chvílemi je   toho na diváka moc a   začíná se ve filmu   ztrácet. Nakonec ze slibného   úvodu vznikne naprostá   blbost. Snad jediné pochvaly   - za již zminěný úvod   filmu a herci, kde   jednoznačně vévodil Jim   Carey.
Duri86
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.1.2010
film me absolutne nebavil   ...uz si ani nepamatuju o cem   to bylo...vlastne jsem si to   nepamatoval kdyz film   skoncil....pujcil jsem si ho   tenkrat jen kvuli jimu   carreymu.. a absolutne me   zklamal. komedie to neni... ma   to byt asi nejake drama..
Thomax
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.4.2008
Jestli tohle byla komedie?   Nezasmál jsem se ani jednou a   film jsem dokoukal jen s   njvětším sebezapřením.   Tak chaotický děj a nudný   způsob vyprávění se jen   tak nevidí.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih25562minih25562Vysněný život andělů (1998) 
La vie révée des anges n
minih16915minih16915Predátor (1987) 
Predator n
minih43877minih43877Obchodník se smrtí (2006) 
Il Mercante di pietre n
minih40670minih40670Vlajky našich otců (2006) 
Flags of Our Fathers n
minih17040minih17040Prohnilí (1984) 
Les Ripoux n
minih17710minih17710Ride Ranger Ride (1936) 
Ride Ranger Ride n
minih16860minih16860Pravdivé lži (1994) 
True Lies n
minih19288minih19288Snídaně šampiónů (1999) 
Breakfast of Champions n
minih39378minih39378Nový svět (2005) 
The New World n
minih39475minih39475Život pod vodou (2004) 
The Life Aquatic with Steve Zissou n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

11:00 - 12:00

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Extrémní výtahy

10:45 - 11:35

46 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Policejní akademie 6: Město v ...

10:25 - 12:10

66 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko (2013) [TV poř...

11:25 - 13:10

6 minut již uběhlo
99 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Tři mušketýři: D’Artagnan (Les trois mousquetaires: D'Artagnan)

Tři mušketýři: D’Artagnan
Les trois mousquetaires: D'Artagnan

Martin Hájek

Hájek Martin

Šest medvědů s Cibulkou

Šest medvědů s Cibulkou
Šest medvědů s Cibulkou

Iago McGuire

McGuire Iago

Olivier Antoine

Antoine Olivier

Allison Craig

Craig Allison

Naposled navštívené:
Tři mušketýři: D’Artagnan (Les trois mousquetaires: D'Artagnan)

Tři mušketýři: D’Artagnan
Les trois mousquetaires: D'Artagnan

Martin Hájek

Hájek Martin

Šest medvědů s Cibulkou

Šest medvědů s Cibulkou
Šest medvědů s Cibulkou

Iago McGuire

McGuire Iago

Olivier Antoine

Antoine Olivier

Allison Craig

Craig Allison