Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Vetřelec z hlubin

 
POZOR SPOILER

Na moři pluje loď. Na ní je kapitán, černoch a běloch Lee. A je zde také Jane. Kolem letí vrtulník a začne se střílet. Pak je nechá na pokoji a odlétá. Lee a Jane se na člunu přepraví na pevninu.
Zde poznají domorodého kluka a další místní obyvatele. Když sem přijede nákladní auto firmy E chem, nenápadně do něj vlezou. Tím se ocitnou v továrně. Zjistí i natočí, že firma hází sudy do sopky. Ale pak jsou již objeveni přes kamerový systém. Lee ještě stihne ukrýt kazetu s natočeným materiálem. A oba se rozdělí.
Jane skáče z vrtulníku a mizí. V džungli narazí na mladíka jménem Bob, který jí pak pomáhá. Ten tu má něco jako...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.6.2020
Tak útěk džunglí a scény před tím jsou   jistě dobrodružné, ale se SF nemají   společného zcela nic. To je až ke konci a   musím dát dvacítku za nápaditou obludu. Za to   dobrodrůžo předtím dám také dvacet. Proč   zde nejsou uvedeni právě dva hlavní   představitelé netuším.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.7.2008
O rok mladší Deep space rozhodně vyniká   svižnějším hororovým tempem a je plné   klišé, což zde chybí a je to jedna z   negativních stránek filmu. K tomu typicky   nízkorozpočtové monstrum budící vyloženě   smích... stačilo ho o 2 metry zmenšit a dojem   by byl příjemnější. Přičtěte   charakteristicé godzillácké miniatury a máte   slabý podprůměr. Inu je pravda, že ne všechyn   národy umí natočít pořádné hororové   béčko.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Média a proroci

Média a proroci

Potichu

Potichu

Naposled navštívené:
Média a proroci

Média a proroci

Potichu

Potichu