Cerven
ohodnotit

Větrné moře

Rok:
1973
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1974

Komentáře k filmu Větrné moře

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
FLA
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.9.2015
Nudné, ukecané, toporné,   poplatné době aš moc   viditelně. Zkrátka není   téměř nic proč film   vidět, jsou snímky které   fungují i když byli   natočeny za totáče - tento   dle mého prostě NE!
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.8.2015
Povedený   dobrodružně-akční snímek   v koprodukci se Sovětským   svazem, tedy dějově   odehrávající se někde na   východě. S porovnáním s   těmi americkými není co   tomuto počinu vytknout.   Taktéž jde o bohatství,   průmysl, kulturu a   uvědomělost. Alois Švehlík   v akční roli velmi   překvapil a je škoda, že   nebyl takto dále využit.   Nojo, ono se vlastně za   komunismu zase až tak   takovéto filmy nebraly,   takže se vlastně jedná o   světlou vyjímku. Příběh   je plný napětí, na svou   dobu vcelku povedených   akčních scén a   nesrovnatelně dobrou   výpravou. Je vidět, že si   sovětští filmaři dali   opravdu záležet. Škoda, že   s politického hlediska není   dnes snímek akceptovatelný   pro TV vysílání, neboť by   strčil do kapsy mnohé,   daleko horší západní.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Spoločnou silou

Spoločnou silou
Spoločnou silou

Zavlažovanie

Zavlažovanie
Zavlažovanie

Naposled navštívené:
Spoločnou silou

Spoločnou silou
Spoločnou silou

Zavlažovanie

Zavlažovanie
Zavlažovanie