Cerven
ohodnotit

Vidění [TV film]

The Sight

Další název:
Vražedné vidiny; Shadows
Rok:
2000
Délka:
86 minut

Obsah filmu Vidění

 
Úspěšný americký architekt Michael Lewis cestuje do Londýna se svým partnerem a přítelem stavitelem Jakem kvůli modernizaci jednoho starého hotelu. Michael má v Londýně postupně těžké noční můry. Najednou si uvědomí, že se ho pokoušejí kontaktovat duchové, kteří po něm chtějí, aby vyřešil vraždy sériového vraha. Michael – s podporou Jakea, detektivky Pryceové i duchů samotných – se pokouší zabránit devátému zločinu a sériového vraha odhalit…

Architekt Michael Lewis se stavitelem Jakem mají v Londýně rekonstruovat starý hotel Arcadia. Před odletem se Michaelovi ve snu zjeví holčička, kterou ohrožuje dýkou neznámý muž. Michael se dozví, že...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Barefoot Pictures
 
 
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Vidění >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.6.2013
Jednoduchý mysteriózní TV detektivka plná   duchů pomáhající hlavní postavě příběhu   rozplést sérii vražd. Příběh je odvyprávěn   lehce a srozumitelně. Ponurá atmosféra   zapříčiňuje trochu toho napětí, ale ne zase   moc. Na televizní snímek ani nejsou špatné   speciální efekty. Herecké výkony průměrné.   Zkrátka se jedná o povedenou duchařinu   nenutící při sledování moc přemýšlet a na   víkendový večer se velice hodící.
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.1.2013
The Sight
Když se mi doma objevil film Vidění moc se mi   do něj nechtělo, trochu jsem si o filmu něco   četla a na co jsem přišla, že za tímhle   filmem stojí Paul W. S. Anderson jeho tvorbu   trochu znám, jakmile uslyšíte jeho jméno   strhne se vlna různých názorů, jeho filmy jsou   akčně nabité, ale někdy až moc a řekněme   jsou trochu přeplácané a tak se nakonec   většina jeho filmů je zatracována.  

Vidění se řadí mezi televizní filmy a   také je to na filmu znát, bohužel! Začátek   vypadal docela slibně, ale nakonec se z toho   stává nezajímavá podívaná na které můžete   sledovat pouze hlavního hrdinu, který je jedním   z hlavních plusů filmu. Všechno je to suché,   všechno se dá předvídat což je v tomhle   žánru zásadní chybou, délka filmu je sice   přiměřená, ale i tak se setkáváme s řadou   bezvýznamných debat, kterých by mohl být   divák ušetřen. Velkou podívanou od tohoto   rádoby thrilleru nečekejte, najde se tam pár   světlých míst, ale bohužel jsou zastíněni a   tak se z filmu Vidění stává podprůměrná   podívaná, které se s přehledem můžete   vyhnout.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Vidění (2000) [TV film]Vidění (2000) [TV film]Vidění (2000) [TV film]Vidění (2000) [TV film]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Man in the Dark

Man in the Dark
Man in the Dark

Naposled navštívené:
Man in the Dark

Man in the Dark
Man in the Dark