Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Vládní prohlášení

 
Tisková magnátka Kay Thorndyke (Angela Lansbury) se rozhodne prosadit za prezidenta svého „důvěrného“ přítele Granta Matthewse (Spencer Tracy). K dobré prezidentské kampani je však potřeba i budoucí první dámy, a tak je z domova povolána Grantova manželka Mary (Katharine Hepburn). Loajální Mary se vůbec nelíbí, že Grant kvůli podpoře volitelů postupně opouští své ideály, ale je kvůli němu ochotná přijmout ve svém domě i Kay, aby se zabránilo klepům. Pro Mary je velmi náročné sledovat, jak moc se Grant pod vlivem Kay mění, přesto se rozhodne dostát svým závazkům. V tu chvíli si i Grant uvědomuje, co vše pro něj manželka dělá, a učiní pořádné...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Petrkey
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2021
Dnes se tomu říká hvězdné obsazení. Tenkrát   to byl pouze výběr z portfolia jedné z mnoha   hollywoodských produkčních společností. Duo   Tracy-Hepburnová je bezkonkurenční a mladinká   Angela byla hodně dobrá, přesto to s počtem   filmů nepřeháněla. Ne že by nechtěla, ale   konkurence hereček nad dvacet byla enormně   velká.
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.6.2010
Film mi připadá politicky idealizovaný, což je   zřejmě také tím, že byl natočen v době   intenzivního působení Výboru pro potírání   neamerické činnosti a v ovzduší   všudypřítomného udavačství.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Vládní prohlášení (1948)Vládní prohlášení (1948)Vládní prohlášení (1948)Vládní prohlášení (1948)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Món Petit

Món Petit
Món Petit

Naposled navštívené:
Món Petit

Món Petit
Món Petit