Cerven
ohodnotit

Vraždy na domácí frontě [TV film]

Murder on the Home Front

Další název:
Vraždy na domácí půdě
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
90 minut, 2 díly, 2x45 minut

Obsah filmu Vraždy na domácí frontě

 
Píše se rok 1940 a Londýn je zužován nacistickými nálety. Na londýnskou metropolitní patologii nastupuje Lennox Collins. Když je pak nalezena mrtvola ženy, je povolán detektivem Freddiem Wilkinsem, aby ohledal mrtvolu. Na místo činu přichází i mladá novinářka Molly Cooperová, která chce napsat reportáž. Collinsovi zaimponuje, že se dívka na místě vraždy chová tak chladnokrevně a nabídne jí místo asistentky. Brzy je nalezena další mrtvola ženy.

Nova

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Vraždy na domácí frontě >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2017
Z tohoto dílka by mohl časem vzniknout i   seriál. Mám rád detektivky v retro stylu.   Tvůrci z Velké Británie už mnohokrát   dokázali, že to umějí dobře. Zdejší hrdiny   jsem si hned zamiloval a očekával bych nějaká   jejich další dobrodružství. Zatím však   zůstalo u jednoho filmu. Píše se rok 1940 a na   Londýn padají bomby. Vedle obětí bobardování   se nacházejí další, které z tohoto světa   odešly zcela odlišným způsobem.
Film   nepostrádá britský humor a nadsázku.
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.1.2017
Kriminální drama přesně podle mého gusta.   Vyšetřování několika brutálních vražd v   době druhé světové války při neustálých   náletech německé Luftwaffe. Líbí se mi, že   vyšetřování vede sympatický mladý patolog,   který musí spíše čelit ze strany   oficiálních vyšetřovatelů uštěpačným   poznámkám. Nezvyklé prostředí londýnských   poničených domů a ulic dává filmu   originální vyznění. I když v kriminálkách   nemusím na straně detektivů ženský element,   tentokrát si půvabná Tamzin Merchant uhraje   svoje. Nechybí ani typický britský humor, což   je dalším kladem televizního příběhu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Vraždy na domácí frontě (2013) [TV film]Vraždy na domácí frontě (2013) [TV film]Vraždy na domácí frontě (2013) [TV film]Vraždy na domácí frontě (2013) [TV film]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pan Billion (Mr. Billion)

Pan Billion
Mr. Billion

Hernán González

González Hernán

Streets of Laredo

Streets of Laredo
Streets of Laredo

Naposled navštívené:
Pan Billion (Mr. Billion)

Pan Billion
Mr. Billion

Hernán González

González Hernán

Streets of Laredo

Streets of Laredo
Streets of Laredo