Zari
ohodnotit

With You

Země:
Rok:
2011
Délka:
9 minut

Obsah filmu With You

 
Silvia Vladimirova, kostýmní výtvarnice, která už připravovala kostými pro romantické drama "Love.net", se kromě jiného věnuje i výrobě krátkometrážních animovaných filmů. Po té co animovala "The Air Ace" a "Govinda", vrhla se i na svůj vlastní režijní kousek With You. Právě díky této práci se pak dostala i jako animátorka k dalšímu bulharskému počinu vyprávějící poslední den jednoho muže - "Rew Day". I "Rew Day" byl pouze krátkometrážním počinem, ale už mu byl dán větší prostor na mezinárodních filmových festivalech, což jistě otevře Vladimirově nové možnosti.

With You vypráví o jedné osamělé střeše, na které se usadí opuštěný toulavý...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Silvija VladimirovaSilvija Vladimirova  
scénář:
Silvija VladimirovaSilvija Vladimirova  
hudba:
Silvia StefanovaSilvia Stefanova  
kamera:
Silvija VladimirovaSilvija Vladimirova  
střih:
Anna SlavkovaAnna Slavkova  
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
bulharská
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu With You >
Typ filmu: Krátký

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.3.2014
With you
Uveden na Mezinárodním filmovém festivale 2012   v Kaunasu, v Litvě.
Nikdo nechce být sám. To   je také důvod, proč si bereme tak závratné   půjčky, hypotéky, prostě se zadlužujeme na   celý život jen pro to, abychom vybudovali   nějaké své hnízdečko, kde bychom si mohli   udržet svého partnera a mít svůj domov. Je pak   na umělcích, aby nám nějakým skrytým   podtextem tuto zprávu sdělili a my se tak mohli   probudit ze své kamufláže. Opravdu všechna ta   práce, otročina v rachotě pro mizerný peníz,   život pouze z materiálních statků - děláme   to kvůli sobě nebo kvůli tomu, že se opravdu   bojíme samoty?
Tento bulharský krátký   filmeček, který jsem shlédl na jednom festivale   sice neřeší tuhle otázku, ale ukazuje nám,   že prostě opravdu nikdo na světě nechce být   sám. A uděláme pro to skutečně všechno. Já   třeba musel za svojí slečnou odcestovat přes   tisíc kilometrů daleko a s jedním batohem kde   jsem musel vtěsnat celý svůj dosavadní život,   jsem odjel za ní. Podobně jako tahle střecha.   Prostě nikdo nechce být sám...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama