Cerven
ohodnotit

Yamakasi / Yamakasi: Sedm samurajů 21.století

Yamakasi - Les samouraïs des temps modernes

Další název:
Yamakasi - moderní samurajovia / Velká výzva
Žánr:
Země:
Rok:
2001
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
13.9.2001
„Silný duch, silné tělo, silný muž. Když se člověk snaží ovládnout vesmír, který ho obklopuje, učí se lépe poznávat sám sebe.“
Popis / Obsah / Info k filmu Yamakasi / Yamakasi: Sedm samurajů 21.století
Neuznávají gravitaci ani policii, ale pro záchranu malého chlapce jsou ochotni riskovat svobodu i život.Je jich sedm, žijí v Paříži a vytvořili nový adrenalinový sport. Obratně šplhají po budovách, skáčou po střechách a zdi přeskakují, jako by pro ně gravitace neexistovala. Zatímco policie je marně pronásleduje, mladí je obdivují. Jeden z obdivovatelů, devítiletý Jamel, trpí srdeční vadou a zemře, pokud se během několika dnů nepodrobí transplantaci srdce. Ta však stojí čtyři sta tisíc franků, a tolik jeho rodiče nemají. Když se o chlapci dozvědí Yamakasi, rozhodnou se mu pomoci a poprvé opravdu překročit zákony. Naplánují sérii odvážných loupeží a proniknou do domů sedmi bohatých Pařížanů, kteří pracují ve vedení Společnosti pro transplantace srdce.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Yamakasi / Yamakasi: Sedm samurajů 21.století
Yamakasi - samurajové moderní doby. Termín zairského původu, znamená:silný duch, silné tělo, silný muž.
Je jich sedm. Říkají si Yamakasi. Vytvořili nový pouliční sport, snaží se ovládnout zdi, střechy a mosty města. Jsou lehcí, obratní a rychlí, přeskakují z budovy na budovu, kloužou po stěnách a nezaleknou se žádného nebezpečí. Každý z nich má svou specializaci: Baseball je elitní vrhač, Pavouk se přemisťuje pomocí lana, Lasička je jako úhoř, Raketa je rychlý jako střela, Zicmu čerpá energii z hudby, Sitting Bull ( Sedící býk ) je vůdcem, Tango má elastické tělo.
Aby nerušili obyvatele čtvrti, trénují velmi brzy ráno či v noci. Přesto někteří lidé panikaří a považují je za zloděje. Policisté se marně pokoušejí je chytit. Mládež je obdivuje a chtěla by se jim podobat. Heslem je, aby se každý zdokonaloval v tom, co mu jde nejlépe a zároveň se snažil, aby z toho ostatní měli prospěch. Uznávají stejné hodnoty: přátelství, čestnost, odvahu.
Jednoho dne se jejich malý obdivovatel Džamel zraní. Je pro něj třeba rychle sehnat peníze na operaci. Yamakasi, kteří cítí za chlapcovu nehodu odpovědnost, se rozhodnou poprvé překročit zákon a riskovat své životy. Na jeho záchranu mají totiž jen dvanáct hodin...

Autor/Zdroj: /reklamní materiály distributora


Silný duch, silné tělo, silný muž.
Je jich sedm. Říkají si Yamakasi. Vytvořili nový adrenalinový sport. Snaží se ovládnout zdi, střechy a mosty města. Jsou lehcí, obratní a rychlí, přeskakují z budovy na budovu, kloužou po stěnách a nezaleknou se žádného nebezpečí. Každý z nich má svou specializaci: Baseball je elitní vrhač, Pavouk se přemisťuje pomocí lana, Lasička je jako úhoř, Raketa je rychlý jako střela, Zicmu čerpá energii z hudby, Sitting Bull je vůdcem party, Tango má elastické tělo.
Aby nerušili obyvatele čtvrti, trénují velmi brzy ráno nebo v noci. Proto někteří lidé panikaří a považují je za zloděje. Zatímco policisté se je marně pokoušejí chytit, mládež je obdivuje a chtěla by se jim podobat.
Jednoho dne se jejich malý obdivovatel Džamel zraní. Je pro něj třeba rychle sehnat peníze na operaci. Yamakasi, kteří cítí za chlapcovu nehodu odpovědnost, se rozhodnou poprvé překročit zákon a riskovat své životy. Na jeho záchranu mají jen dvanáct hodin...


Sedm samurajů 21. století nad střechami Paříže
v akčním hitu producenta LUCCE BESSONA
- Brutální Nikita, Leon, Taxi, taxi -

Autor/Zdroj: /reklamní materiály videodistributora


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

0 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: Chance Národní Liga 20...

17:20 - 19:30

100 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Hospoda (1996) [TV seriál]

18:55 - 19:30

5 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

5 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Smrtící exploze (Fire from Below)

Smrtící exploze
Fire from Below

John Francis Dillon

Dillon John Francis

Daytime Wives

Daytime Wives
Daytime Wives

Osm dní (8 Tage)

Osm dní
8 Tage

Naposled navštívené:
Smrtící exploze (Fire from Below)

Smrtící exploze
Fire from Below

John Francis Dillon

Dillon John Francis

Daytime Wives

Daytime Wives
Daytime Wives

Osm dní (8 Tage)

Osm dní
8 Tage