Cerven
ohodnotit

Základna [Video]

The Base

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
93 minut
„Jen velitel přežije přepadení své jednotky. Teď musí pomstít své muže.“

Obsah filmu Základna

 
Armádní důstojník John Murphy vede jednotku mužů, která má za úkol zajmout Santose – mocného drogového bosse, který je držen v mexickém vězení. Je potřeba jej dostat přes americký soud.
Murphyho jednotka je však přepadena a všichni jeho muži povražděni. Murphy jako zázrakem unikne. Nyní musí své muže chladnokrevně pomstít.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[Video]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Základna >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.12.2019
Námět hodný policejního filmu, avšak   tentokrát převedený do armádního prostředí.   Na základně americké armády u hranic s Mexikem   vede armádní důstojník skupinku mladých   vojáků k pašování drog do země. A dějově   nejde o nic jiného, než že se mezi ně vetře   vojenský tajný agent s úmyslem získat proti   nim přímé důkazy. Hlavní roli Mark Dacascos,   který alespoň u nás není v akčním žánru   zase až tak moc známý. I tento snímek je v   podstatě už pozapomenutý a je to škoda.   Různé scény jsou, alespoň na svou dobu, v   celku známé, tudíž originalitou se tu v ničem   neoplývá. Samozřejmě, jako správný   nízkorozpočtový videofilm, obsahuje spoustu   nelogičností a klišé, ale to už k tomu, tak   nějak, prostě patří. Snímek nemá zábrany   předvést ucelený filmový zážitek. Je   jednoduchý, námětově známý, a žánrově po   filmové stránce zábavný.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama