Cerven
ohodnotit

Zánik

Extinction

Další název:
Welcome to Harmony; Ľadové peklo
Žánr:
Rok:
2015
Délka:
110 minut

Komentáře k filmu Zánik

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 10
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.1.2017
Proč někdo točí o něčem   stále dokolečka dokola. Nota   bene takhle nudným způsobem.   Neustále se kafrá, žvaní a   kecá. Akce se jen občas   mihne, sem a tam, aby se   neřeklo. Hlavně, že se zde   pečlivě rozebírají vztahy.   Nemohl jsem se dočkat konce.   Ano do toho konce, který zde   všichni velebí. No, ještě   že ten konec přišel. Byl   stejně blbý jako celý   snímek.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.8.2015
Tak jsem se podle traileru   těšil na zombie post - apo   zamrzlý nátěr a dostal jsem   rodinné a utahané drama,   které má ještě řadu   nelogičností a divných   scén. Docela zklamání, byla   to výzva, všude zima a led a   do toho pár přeživších,   kteří musí čelit   zmutovaným a krvelačným   bestiím. Jenže tohle film   moc nenabízí - Velká   Škoda!!!
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2019

Snímek je dalším zástupcem   zombie subžánru, který   svým námětem kupodivu   jistý druh originality má.   Zombie film byl v posledních   několika letech házen do   autu hlavně vlivem svého   neustálého sebeopakování.   Najít scénář s nějakým   novým úhlem pohledu byl   takřka nadlidské síly.   Trpělivost však růže   přináší, což tento   evropský filmový počin   plně potvrzuje. Přímo o   zombie film se v podstatě   vlastně nejedná, ale má s   tím co do činění. Na   pozadí apokalyptické   epidemie tu máme spor dvou   bratrů, což je pro ně v   dané situaci v rámci boje o   přežití ohromnou zkoušku   lidskosti a pochopení. Je   těžké v takovémto   příběhu najít hlavního   hrdinu nebo se po divácké   stránce postavit na něčí   stranu. Děj je ve svém   vývoji zcela nerozhodný v   charakteristice každého z   nich. Kdo je větší hrozba a   pro koho? A dokáže nějak   nějak danou situaci zvrátit   a donutit bratry ke   spolupráci? Film je tak   zaměřen spíše na   obyčejný lidský přístup,   čímž je snímek svým   způsobem frustrující.   Nechat zabít souseda jenom   proto, že je nenáviděn?   Snaha o přežití může být   hodně nepříjemná, když se   nebude náležitě jednat se   sousedy, zvláště při   vědomí, že jsou společně   jedni z mála zbývajících   lidí, kteří mají to   štěstí, že přežili   apokalyptickou epidemii.   Takže nic pro diváky   čekající klasický   neustálé zombie útoky,   roztrhaná těla a potoky   krve.
PROCESOR
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.6.2021
PROCESOR!
Tak jsem byl rád, že sem na   to koukal ve dne, a ne v noci   někde na samotě u lesa. I   když bylo zřejmé, že   snímek bude těžit   především z „lekaček“   tak napětí jsem   nepostrádal. V žití se do   té samoty a izolovanosti a   čekání, kdy zaútočí. Já   jsem byl spokojený.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.3.2019
Zaujimave post apo zombie...
Post apo zombie film, ktory ma   zaujimave obsadenie.Fox patri   medzi mojich oblubenych hercov   a nesklamal, podobne ako   prostredie a atmosfera.Skoda   scenara,ktory je slaby a   nelogicky.Kvitujem europsku   stopu.
Film   doporucujem.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.10.2015
Proč se zde nedá hodnotit odpadem?
Nenávidím filmy o zoombie,   infikovaných lidech   měnících se ve zrůdy, o   městech, které podléhají   invazi, o rabování   amerického Kauflandu. Kdo se   sníží k režii něčeho   takového, ten už je na   samém dně své kariéry.   Nenavratitelná ztráta času,   ostuda španělské   kinematografie, která si do   filmu ještě navíc nacpe   seriálem protekčního synka.
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.4.2017
Zombienuda
Krkolomné rodinné drama na   pozadí post-apo světa   ovládaného zombie.Pokud jste   příznivci biblických   motivů na téma   vina-trest-odpuštění   mixnutého příběhem dua   Kain a Ábel pak je to   přesně vaše parketa.Snímek   sice s ponurou atmosférou ale   totálně bez akce, zápletky   nebo gradace, pokud tedy   nepovažujete několik   Albíno-hopsalů za něco   "echt".Film   natočený někde na samotě u   lesa s hereckým ansámblem   menším než je fotbalová   jedenáctka .Takové komorní   drama u svíček při   chladných dnech a studených   nocích.Nic nového nebo   dokonce objevného v rámci   žánru ani vykreslení těch   několika málo postav   nestojí za řeč a tak lze   snímek shrnout jako   nezáživnou patlaninu kterou   není třeba vidět víc než   jednou.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2016
Extinction
Ak mám byť úprímný tak na   Zánik som sa tešil hlavne   kvôli ZTRATENÉMU Jackovi   (Matthew Fox) a zaujímavému   Post-Apo spracovaniu a musím   sa priznať, že osobne   nechápem tak nízkemu   hodnoteniu na tejto stránke.   Film sa teda mne osobne   päčil a náš Jack si zase   raz vybral 7lohu kde musí   prechádzať morálnou cestou   a istým "Očistcom"   aby sa mohol vykúpiť. Inak   pre tých, ktorých odrádza 2   hodinová stopáž filmu tak   upozorňujem, že film se   delí na dva celky. Zatiaľ   čo v prvom sledujeme   charaktery prvých dvoch   postáv a skúmame ich   myslenie poprípade sa   snažíme dozvedieť prečo sa   v dobe apokalipsy 10 rokov   nerozprávali tak v druhej   hodinky na nás čakájú   krvavé potoky, tony   vystrelených nábojov a   výborná kamera   sprevádzajúca akčné   scény. Ja osobne   upredsťňujem druhú   polovičku na koľko som si   pri nej viacej oddýchol a   prišla mi pre moje oko   zaujímavejšia. Zánik je   teda kvalitným zombí filmom,   ktorý aj napriek nižšiemu   rozpočtu má čo ponúknuť.
Salám
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.8.2015
Nic moc
Dalsi film o zombikach - to by   nevadilo. Pojate malinko   jinak, ten napad se mi libil.   Asi do 2/3. Cekal jsem co z   toho vyleze, ale cim se film   blizil konci, tim bylo   jasnejsi, ze je to   nedomyslený béčko.
Zombici zmutovali tak, ze   nemaji zrak. Jsou   hypervrazdně namakaní, ale   nic nevidi. Takze holka kolem   neho muze chodiz a nic se ji   nestane. Cele to ztratilo   logiku. Tim padem mohli byt   proste zticha...ale to je   nenapadlo, ze...a cele to   skoncilo ošuntěle,   prozřetelně a vlastně   docela trapně...
svaro
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2016
Podľa mňa si tento film   zaslúži viac ako 57%
Ak máte radi zombie   tematiku, určite treba   vidieť. Ostatný podľa   vlastného uváženia :)
za mňa 7/10

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih4677minih4677Brouk v hlavě (1969) [TV divadelní představení] 
Brouk v hlavě n
minih152638minih152638Zabití posvátného jelena (2017) 
The Killing of a Sacred Deer n
minih36924minih36924Stín viny (2003) [TV inscenace] 
Stín viny n
minih27695minih27695Mstitel beze jména (1998) 
Wo shi shei n
minih40596minih40596Sanatorium (2004/1) 
Saint Ange n
minih73645minih73645Husk (2011) 
Husk n
minih89742minih89742Chcete být milionářem? (2000) [TV pořad] 
Chcete být milionářem? n
minih16321minih16321Policie (1985) 
Police n
minih61701minih61701Modrý blesk (1986) [TV film] 
The Blue Lightning n
minih26894minih26894Pozor, ide Jozefína... (1976) 
Pozor, ide Jozefína... n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama