Cerven
ohodnotit

Západ

Occident

Další název:
West
Žánr:
Země:
Rok:
2002
Délka:
105 minut

Obsah filmu Západ

 
Luci a jeho přítelkyně Sorina se nacházejí v tíživé finanční situaci. Nemají práci, hrozí jim vystěhování, a tak se rozhodnou navštívit hrob Sorinina otce a čekat na nějaké vyšší znamení. To se nakonec skutečně objeví v podobě z nebe padající láhve, která udeří Sorinu do hlavy. Naštěstí se k tomu přichomítne mladý Francouz Jerome, který ji odveze do nemocnice. Právě Jerome je pro Sorinu zosobněním dávného snu o cestě za lepším životem na Západ. Luci se samozřejmě pokouší Sorinu za každou cenu zastavit, a neváhá si dokonce najít i poněkud komickou práci. Tak trochu černá komedie o tom, jak moc je touha po lepším životě na vysněném Západě v...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Mlapiska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.3.2008
Zajímavý film, natočený v dnešní době   poměrně moderním skládačkovým způsobem. K   jistým situacem se po celou svou dobu   několikrát vrací a líčí je z jiných úhlů.   Jeho obsah je celkem dramatický, ale   nezanedbává ani komediální složku.
Jenom   jedna hodně zásadní věc – v obsahu je   poměrně výrazná chyba: Ta flaška totiž   nepraštila slečnu Sorinu, ale právě Luciho. A   Sorina se s Jeromem seznámí, když vlétne do   silnice stopnout auto, aby sehnala pro Luciho   pomoc.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama