Cerven
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Ze záhrobí

From Beyond

Další název:
Zo záhrobia
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
85 minut
„Americký horor natočený na motivy povídky slavného klasika žánru H. P. Lovecrafta.“
Popis / Obsah / Info k filmu Ze záhrobí
Hrdinou děsivého a pochmurného příběhu je doktor Crawford Tillinghast, který se společně s profesorem Edwardem Pretoriousem pokouší nahlédnout do čtvrtého rozměru pomocí převratného vynálezu zvaného rezonátor. Ten působí na dávno zakrnělé lidské smysly a otvírá před lidmi zcela nový svět. Svět pro normálního člověka neviditelný. Je plný podivných bytostí plujících prostorem. Stejně jako v poli působení rezonátoru vidí člověk netvory, vidí i netvoři člověka a jakmile se pohne, útočí. Poté co Pretorious zahyne děsivou smrtí, je z vraždy obviněn Crawford a vzhledem k tomu co vypráví, zavřen na psychiatrickou kliniku. Podaří se mu přesvědčit mladou doktorku Katherine MacMichaelsovou o existenci přístroje. Společně s ní a policií se vrací do laboratoře, aby byli svědky nového pokusu. Opakovaný pokus však vyvolá podivné změny v mozku mladého vědce.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Ze záhrobí
Šílený vědec Edward Pretorius sestrojí spolu se svým pomocníkem Crawfordem rezonátor, který je branou na onen svět a současně nezdravě stimuluje epifýzu. Edward se nechává odeslat na druhou stranu mezi stvoření, jež by se mezi lidi raději dostat neměla, Crawford putuje na psychiatrii. Zde jeho vyprávění o monstrech vyslechne ctižádostivá doktorka, která se rozhodne s Crawfordem vrátit do Edwardova domu a znovu spustit rezonátor, aby zjistila, jestli je její pacient skutečně v nepořádku.


Autor: Prasoid

Popis / Obsah / Info k filmu Ze záhrobí
Podivná monstra si pochutnávají na lidských mozcích v děsivém a pochmurném příběhu doktora Crawforda Tillinghasta, který se společně s profesorem Edwardem Pretoriousem pokouší nahlédnout do čtvrtého rozměru. Neobvyklou, a jak se také brzy ukáže, také nebepečnou exkurzi jim umožní převratný vynález zvaný rezonátor. Otevírá před lidmi svět pro normálního člověka neviditelný, plný podivných barev a bytostí plujících prostorem. Stejně jako mohou lidé nahlédnout do světa netvorů, mohou oni v poli rezonátoru vidět člověka a okamžitě útočí. Pretorious zahyne děsivou smrtí a z vraždy je obviněn Crawford, který vzhledem k tomu, co vypráví, skončí na psychiatrické klinice. Tady se mu podaří přesvědčit mladou doktorku Katherine MacMichaelsovou o existenci přístroje a společně s ní a policií se do laboratoře vrátí. Opakovaný výlet do jiného světa však vyvolá v mozku mladého vědce podivné změny.

Autor/Zdroj: /Popis
reklamní materiály distributora


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama