Zari
ohodnotit

Žebrácká opera

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1991
„Známý příběh o londýnském zločineckém podsvětí“

Komentáře k filmu Žebrácká opera

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.4.2021
Pro më je to zvláštní   film. Vynikající režisér,   naprosto super obsazení   (dokonce se slavným Jeremy   Ironsem) a řada opravdu   dobrých hereckých výkonů   ale na tom výsledku mi   prostě NĚCO vadí a   způsobuje to, že se mi   tenhle film moc nelíbí. No i   muži mají své dny!
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.6.2024
To, že skoro v jednom kuse   hlavní postava žvaní   nezajímavé pitomosti není   jediným záporem tohoto   veledíla. Ale tímto se mi to   nejvíce zhnusilo. Vůbec se   mi film nelíbil, ani   pojetím, ani ničím. Takže   pro mne je jediné plus   účast skvělých herců. Ti   však z této blbiny nemohli   vykřesat naprosto nic. Ke   konci mne už to kecání   dokonce hodně štvalo.
green-tea
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.1.2012
Filmové zpracování   známého příběhu z   londýnského podsvětí sice   na obrazovce nebudí takové   emoce jako na "prknech,   která znamenají svět",   přesto jde poměrně   vydařený počin. Sám J.   Menzel se prý k tomuto svému   dílku staví poněkud   zdrženlivě, podle mého   názoru si tu ale jeho režie   s Havlovými ( tentokrát   opravdu vtipnými) texty   docela "sedla" a   své udělalo i kvalitní   herecké obsazení. Tudíž   suma sumárum - místy sice   trošku zdlouhavý, ale vcelku   příjemný filmík, ke   kterému se určitě ještě   alespoň jednou ráda   vrátím...
Dodatek -   tak jsem se tedy vrátila...a   film už se mi nezdál   zdlouhavý pouze trošku, ale   pořádně. Ubírám 1   hvězdičku (a hezky dlouho se   už radši vracet nebudu).

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lidé, mám vás rád

Lidé, mám vás rád

Naposled navštívené:
Lidé, mám vás rád

Lidé, mám vás rád