Cerven
ohodnotit

Život herce: František Němec [TV pořad]

Žánr:
Rok:
2018
Délka:
53 minut
„Čerstvý pětasedmdesátník František Němec bilancuje svou hereckou kariéru v dokumentární road movie Jiřího Stracha.“

Komentáře k filmu Život herce: František Němec

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
klasifikátor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.5.2021
Tady se musím připojit k   předchozímu komentáři.   František Němec je   opravdový bard a hodí se na   něj přídomek   "mistr". Byl nejen   skvělý v televizi a spoustě   filmů ale především pak na   jevišti Národního divadla   (jeho Hamlet mluví za vše).   No a Jirka Strach to je bez   diskuze jedna z největších   osobností naší současné   režie. Tenhle jeho medailon   je udělaný nejenom dobře   ale také nápaditě.   Dokládá, že je opravdu   nebývale univerzální.   Natočí stejně precizně   roztomilou pohádku (Anděl   páně), mysteriózní věc   (Ďáblova lest, Ztracená   brána), historickou   minisérii (Operace Silver A)   nebo drsný televizní   krimiseriál (Labyrint) a   předvedl, že je i schopný   dokumentarista.
jarda53
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.9.2018
Téměř hodinový pořad   režiséra Stracha o hereckém   životě Františka Němce,   který nehrál jenom ve   filmech režisérky   Poledňákové. Známe jej z   Nemocnice nebo z majora   Zemana. Na otázku, co by   dělal, kdyby nebyl hercem,   odpověděl nevím. A když   Strach položil otázku, jak   to bylo s podepsáním   Anticharty, očekával jsem,   že se postaví jako chlap ale   vykrucováním mě zklamal i   po 30 letech od vítězství   demokracie. Jak je to možné   že "magor" Ringo   Čech ví o co šlo a ti   velcí bardi si budou do smrti   myslet, že byli podvedeni??
topipig
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.5.2021
František Němec pro mě byl   a je českým Arnoldem   Schwarzeneggerem. Nemůžu si   pomoct, vždycky mě ho svými   rysy v obličeji připomínal.   Mimo to mám rád jeho   herectví a cením si na něm   i toho, že se nezaprodal   hraním v posraných   novodobých nekonečných   seriálech a drží si svůj   nadstandard. Málo takových.   Dokument je formou road movie   velmi zdařile zpracován   Jiřím Strachem.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Neviditelní (2014) [TV seriál]

15:20 - 16:10

1 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Povolání: Královna

15:20 - 16:05

1 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:35 - 15:30

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:30

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Chris Briant

Briant Chris

Naposled navštívené:
Chris Briant

Briant Chris