Cerven
ohodnotit

Zloděj a boxer

Les truffes

Další název:
Lanýži
Žánr:
Země:
Rok:
1995
Délka:
85 minut

Obsah filmu Zloděj a boxer

 
Patrick (Jean Reno) je velmi neúspěšný boxer a velmi úspěšný sukničkář. Nathaniel (Christian Charmetant) je podvodník první třídy. Podfoukne kohokoliv, kdykoliv a jakkoliv. Co se týká žen, s těmi se mu daří o mnoho hůř než s podvody. Po jednom krušném dni, ze kterého mají oba pánové pěkných pár modřin, se náhodou setkají v jedné hospůdce, slovo dá slovo a najednou sedí v autě a uhánějí směrem k moři, kde chtějí nějaký čas provozovat pojízdnou pizzerii. Jenže Nathaniel má podvádění prostě v krvi, a tak si Patrick nikdy nemůže být jistý, kdy ho podfoukne.

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2013
Jean Reno v tomto nenáročném snímku opět   předvedl svůj komediální talent. Humor je   vyobrazen přesně tak akorát. Není to trapné,   ani ztřeštěné. Setkání neúspěšného   boxera s notorickým zlodějíčkem a společné   cestě někam prodávat pizzu byl dobrý nápad.   Naskytlo se mnoho humorných situací a vše bylo   využito k naprosté dokonalosti. Neškodný   francouzský humor opět dokonale pobaví.   Zvláštností na tomto snímku je, že celý   příběh, po všech těch skopičinách, skončí   romanticky, aniž by byl po celou dobu trvání   snímku k tomu sebemenší náznak. Nakonec proč   ne. Ničemu to nevadí, ani nijak neškodí.   Jedná se o další francouzskou komedii, která   se povedla.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.12.2009
Sice sem čekala, že to bude děsná blbost, ale   nakonec sem byla docela příjemně překvapená.   Blbost to sice je (a dost velká), ale já se u   toho celkem zasmála. Fakt některý scénky nemaj   chybu. Třeba schánění kondomů bylo fakt   vtipný :D Neschopnej boxer Patrick se rozhodne,   že pojede místo boxu prodávat pizzu. Náhodou   se v baru seznámí s podvodníkem Nathanielem, a   tak jedou spolu. Jenže - Nathaniel bez podvodů   prostě nemůže žít, a tak si Patrick nikdy   nemůže bejt jistej, kdy ho zase podrazí...   Taková oddechová komedie, celkem fajn :)


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Zloděj a boxer (1995)Zloděj a boxer (1995)Zloděj a boxer (1995)Zloděj a boxer (1995)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Narušení (Girl, Interrupted)

Narušení
Girl, Interrupted

Markéta Nešlehová

Nešlehová Markéta

Haló, haló! (Allo, Allo!)

Haló, haló!
Allo, Allo!

Jean Reno

Reno Jean

Činčin

Činčin
Činčin

Naposled navštívené:
Narušení (Girl, Interrupted)

Narušení
Girl, Interrupted

Markéta Nešlehová

Nešlehová Markéta

Haló, haló! (Allo, Allo!)

Haló, haló!
Allo, Allo!

Jean Reno

Reno Jean

Činčin

Činčin
Činčin