Cerven
ohodnotit

Zmije

Bad Blood

Další název:
Viper
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
88 minut

Komentáře k filmu Zmije

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
jarda53
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.3.2010
rub a líc
I když seriál Odpadlík   nebyl zase tak špatný,filmy   s Lorenco Lamasem to štěstí   neměly a dopadly bídně   Zmije patří do skupinky   filmů, které lze vidět a   druhý den o něm vyprávět   přátelům.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.2.2013
Vzpomínám jak jsem zůstal   kvůli Zmiji vzhůru do 1 do   rána i když jsem ráno   vstával do školy, akční   filmy byli a asi už zůstanou   má slabost, Lamas sice točil   většinou kraviny ale tenhle   byl jeden z těch rozhodně   lepších
jan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.4.2009
Zmije
Bývalý polda, nyní řidič   trucku Lorenzo Lamas musí   zase tahat svého bráchu   Hanka Cheynea z průšvihu a   chránit ho před gangsterskou   bandou!
Travis   Blackstone žije poměrně   spokojeně se svou dívkou   Lindee, pracuje jako řidič   kamionu a těší se z   každodenních maličkých   radostí. Ale dřív tomu tak   nebylo. Travis Blastone býval   policejním důstojníkem. Byl   však propuštěn a uvězněn   poté, co při důležitém   vyšetřování zatajil jisté   informace, aby zachránil   svého bratra Franklina,   který se zapletl do zločinu.   Přestože mu Franklin,   zatímco byl ve vězení,   přebral dívku, nyní se na   něj nepoučitelný bratr   znovu obrátí s prosbou o   pomoc. "Vypůjčil"   si totiž značnou finanční   částku a bosové chtějí   svých pět milionů dolarů   zpět. A protože nemíní   čekat, vyšlou za dlužníkem   vymahače, s nimiž se lze jen   stěží domluvit. Travise   čeká nemilosrdný souboj na   život a na smrt.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Sam Hayward

Hayward Sam

Erica Prior

Prior Erica

Naposled navštívené:
Sam Hayward

Hayward Sam

Erica Prior

Prior Erica