Cerven
ohodnotit

Žraločí lidožrouti

Shark Week

Žánr:
Rok:
2012
Délka:
86 minut
„Začíná boj o život!“

Obsah filmu Žraločí lidožrouti

 
Šílenec unese 8 osob, které obviňuje ze smrti svého syna. Všechny donutí, aby se zúčastnili jeho hry. Principem hry je, že účastníci procházejí několika etapami, a v každé z nich musejí bojovat s jiným druhem žraloka. Pro osm hráčů začíná boj o život.

Zdroj: TV Barrandov

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Žraločí lidožrouti >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.6.2016
Snůška nesmyslů od filmových tvůrců, kteří   pokračují v linii jiných žraločích blbinek.   Nevím, kdo může být po shlédnutí podobných   filmů ještě napnutý příběhem, který spěje   k očekávanému konci. Je k smíchu, když se po   celém ostrově ozývají reproduktory jakéhosi   vesnického rozhlasu, ze kterého promlouvá   hlavní záporák. Stále jsem čekal, kdy vyzve   oběti ke sběru brambor nebo mandelinky. Po   pětimetrovém žralokovi hází dívky   "oštěpy", které vypadají jako pruty   na pečení buřtů na ohni. Nezbývá než dát   obludě pěstí pravý a levý hák. Zábavná je   taky scénka s minovým políčkem, kdy miny po   došlápnutí vybuchují pět metrů za   uprchlíky. Přesto partička vítězí, i když   početní stav se zmenšuje. Prostě ubohost.
marci22
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.12.2013
Bohatej chlápek jehož syn je zabit kvůli   nějaké opletačce s drogami unese skupinu lidí   zodpovědných za jeho smrt.Tak se osm neznámých   lidí ocitne na ostrově kde musí čelit různým   nástrahám v podobě několika druhů   žraloků.Zkoušky jsou těžší a těžší a   lidí postupně ubývá.Ostrov je vybaven   mikrofony a reproduktory aby s nimi mohl šílenec   komunikovat a zároveň sledovat průběh své   hry.Poslední přeživší se musí utkat s   nejnebezpečnějším žralokem na ostrově a tím   je žralok bílý...nebýt totálně zpackaných   digitálních scén, občas nelogického chování   postav a nějakých těch nudných momentů,   jednalo by se o docela koukatelný film s dobrou   zápletkou a dějem.Takto mi z něj však   vychází podprůměr na jedno shlédnutí.
thejduk
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.11.2013
Když se dívám na jiné komerční televize -   třeba Barrandov - tak TV Nova je hvězdná   televize - třeba žraločí filmy jsou opravdu   odpad - ty musí televize nabízet jako bonus -   ještě jako prémii k některým pořadům a   tohle je tenhle případ. Úchylem je jak majitel   ostrova, tak i ten, kdo se na ty filmy dívá s   gustem.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Mel Lawrence

Lawrence Mel

Les saisons du plaisir

Les saisons du plaisir
Les saisons du plaisir

Kostičky

Kostičky
Kostičky

Naposled navštívené:
Mel Lawrence

Lawrence Mel

Les saisons du plaisir

Les saisons du plaisir
Les saisons du plaisir

Kostičky

Kostičky
Kostičky