Cerven
ohodnotit

Ztracen ve vesmíru

Love

Další název:
Angels & Airwaves Love; Angels & Airwaves presents LOVE
Rok:
2011
Délka:
80 minut
„Astronaut na vesmírné lodi si uvědomuje, že se možná nikdy nevrátí domů...“

Obsah filmu Ztracen ve vesmíru

 
Voják, chycený v temném mraku občanské války, dostane příležitost odjet na západ a stát se svědkem mimořádného objevu jiného pluku. O více než sto let později ztratí osamělý astronaut na palubě mezinárodní vesmírné stanice kontakt se Zemí. Kontakt je to, co nás charakterizuje jako lidské bytosti a právě skrze kontakt dokazujeme svou existenci. Tento jednoduchý koncept je malá část mnohem většího objevu, který oba muži učinili.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: titulky

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

RwlBem
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.2.2020
Studentský
nízkorozpočťák, kde nevybyly penízky ani na   ty lanka jakoby simulující beztíž?? Tak jsem   to od počátku bral s rezervou; a jak přibývaly   minuty, zavrhoval jsem jedno schéma za druhým,   čímž ve mě sice rostlo znechucení z   předkládaného guláše, ale i zájem přijít   na to, co tím sakra tedy chtěl básník říci.   Vtom mě překvapil konec. A protože jsem   nepochopil ani pověstné "Ň",   hodnotím podle toho jaký pro mě dílo mělo   přínos. Doufám, že tento prapodivný počin je   pouze ojedinělým přešlapem a nikoli kultovním   snímkem jakéhosi nového uměleckého směru   vesmírně-psycho-mysticko-otravné   hatlapatlaniny.
PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.7.2018
PROCESOR!
Myslím, že by mi stačilo tak cca. 10 dní, aby   se Houston neozval a hráblo by mi. Jsme   sociální tvorové, když je někdo sám a   nestýká se s ostatními, tak má pokřivený   vnímání reality. Líbí se mi ta posloupnost   když chlap začne hnít, nejdřív se přestane   holit, pak mýt, uklízet. Běžně myslí na   ženský chvilku, pak už stále-"Tobě   nevadí, že nejsme skutečný?"- Závěr je   předvídatelný, ale i tak z toho mrazí ..
combayn0007
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.9.2012
Tento film se většinu času zamýšlí nad   pointou života, takže se vás to snaží hodně   zamyslet a radit.Jinak civíte na pomalu   šílejícího kosmonauta a nevzhledné   prostředí kosmické stanice, občas protnuté   záběry na planetu zemi nebo halucinacemi   nejspíš o jeho přítelkyni. Poslední třetina   filmu je tak trochu nepochopitelná (nebo aspoň   já ji nepobral,tak pokud někdo ano- může   vysvětlit), když prochází nějakými chodbami   ve skafandru,kteréžto nemohou být ve vesmíru a   běží tam ty záznamy s ním...a podle   posledních slov těsně před titulky je pointa   filmu nejspíš LÁSKA,což taky nevím jestli   jsem se během filmu měl zamilovat... Rozhodně   jestli jste na akčnější filmy,tak tento k nim   rozhodně nepatří.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Ztracen ve vesmíru (2011)Ztracen ve vesmíru (2011)Ztracen ve vesmíru (2011)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jednu noc (Una noche)

Jednu noc
Una noche

Nakupování (Shopping)

Nakupování
Shopping

La femme perdue

La femme perdue

Naposled navštívené:
Jednu noc (Una noche)

Jednu noc
Una noche

Nakupování (Shopping)

Nakupování
Shopping

La femme perdue

La femme perdue