Cerven
ohodnotit

Zuřící řeka

Hot Ticket

Další název:
Strip for Action; Hard Run
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
81 minut
„Z rukojmí se stanou pronásledovatelé - a ti nemají s nikým slitování! Akční thriller o spravedlnosti, která na sebe vzala podobu rozběsněného vodního toku“
Popis / Obsah / Info k filmu Zuřící řeka
Vše začíná ve chvíli, kdy u známého nočního klubu zastaví černá limuzína, ze které vystoupí několik zahalených postav s nasazenými nylonovými maskami. Ve tmě se v jejich rukou zalesknou tmavé pistole s tlumiči, ozve se tlumený štěkot výstřelů a strážci klubu klesnou k zemi. Tak hladce jako začala, však promyšlená akce skupiny profesionálních lupičů rozhodně neskončí. Spíše se změní v napínavou hru na kočku a myš. Když se totiž lupiči pokusí s ukradenými miliony a skupinou rukojmích uprchnout na palubě letadla, dojde k havárii a letadlo se zřítí uprostřed nehostinné divočiny kdesi v horách. Zcela nečekaně se karta obrací a ze zajatců se stávají houževnatí pronásledovatelé, kteří jsou odhodláni udělat všechno proto, aby lupiči a vrahové neunikli.
Americký snímek využívající přirozené dramatičnosti dravé řeky, která se stává jedním z důležitých prvků příběhu, vznikl v roce 1996 a natočil ho režisér Lev L. Spiro. V hlavních rolích se představí Američanka Maria Fordová, známá z filmů jako Tanec se smrtí nebo nové verze klasické Masky rudé smrti a italský herec Emile Levisetti, u jehož jména filmové ročenky a encyklopedie zmiňují zatím jen erotický thriller Sexual Response, který byl ve své kategorii poměrně úspěšný.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Cirkus bude! (1954)

07:55 - 09:30

88 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrabě Monte Christo (1955)

08:45 - 10:25

38 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

NOVA - Duch v láhvi

08:05 - 09:25

78 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Autosalon.tv

08:40 - 09:50

43 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Reklama