Cerven
ohodnotit

Zwei Däninnen in Lederhosen

Další název:
Liebesgrüße aus der Lederhose, 5. Teil; Zwei Däninnen in Oberbayern; Love 'n' Leather Pants
Žánr:
Země:
Rok:
1979
Délka:
92 minut, 2532 metrů

Obsah filmu Zwei Däninnen in Lederhosen

 
Dvě mladé striptérky - Rosi a Uli přišly o místo v nočním klubu v Mnichově, který byl policejně uzavřen. Rozhodnou se pro dovolenou, při které budou případně hledat další job. Vyjíždějí v americkém bouráku, který jim zapůjčil jejich italský přítel Tonio Borsalino. Dívky netuší, že je v autě ukryto velké množství drogy v plastových sáčcích.

Uli a Rosi dojedou do malebné bavorské vesničky Mutzen Bach, kde se stanou ihned obdivovanými od většiny mužů, zvláště když se vydávají za Dánky. Starosta má zájem na rozšíření turistického ruchu i za cenu podvodu pomocí zázračného léčivého pramene. Jeden z vesničanů objeví ukrytý kontraband v autě....
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.11.2018
Jedna z klasických erotických komedií   nazývaných podle místa děje zjednodušeně   "Bavoráci". Tyto filmy byly hojně   vysílány začátkem devadesátých let na   televizním okruhu OK 3 zděděném po   sovětských okupantech. Pokud vzpomínám, tento   film vysílán nebyl. Tyto "Kožené   kalhoty" nejsou nijak zvlášť vtipné,   toporný německý humor je místy slaboduchý.   Naštěstí obě herečky v rolích striptérek   Uli a Rosi jsou pěkné oblečené i nahaté. A   já bych podobný stimulující prášek bral!


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Zwei Däninnen in Lederhosen (1979)Zwei Däninnen in Lederhosen (1979)Zwei Däninnen in Lederhosen (1979)Zwei Däninnen in Lederhosen (1979)
Reklama